Enestående ejendom med plads til det gode liv. Ude på landet og med 25 minutter til rådhusplads samt lufthavn | Henrik Ejby

Enestående ejendom med plads til det gode liv. Ude på landet og med 25 minutter til rådhusplads samt lufthavn

Drømmer du om at bo midt i den smukke grønne og storslåede natur?

Det samlede jordstykke til ejendommen er fordelt på i alt tre matrikler. Her er der tale om 2 særprægede ejendomme samt en stor flot byggegrund i ét. Til den pladskrævende familie, erhvervsdrivende, flere generationer, bofællesskabet på landet eller investoren.

Her er der mulighed for selv at vælge sine naboer, da sælger har opkøbt nærmeste ejendomme og derved skabt en hel unik oase med et utal af muligheder...

Denne nyligt totalrenoverede liebhaverejendom præsenterer sig her i al sin pragt med sans for alle detaljer både ude som inde.

Denne drøm af en bolig kombinerer på smukkeste vis muligheder og faciliteter der kan tilfredsstille ethvert behov for en bolig.

Du kan ligeledes kombinere bolig og erhverv. Ejendommen er oprindeligt et mindre landbrug bestående af et hovedhus og en staldbygning. Ejendommen har været i familiens ejerskab i flere generationer og er igennem de sidste 8 år er blevet gennemgribende moderniseret med respekt for ejendommens historie og dansk design.

Den eksklusive beliggenhed er tænkt ind i hele husets opbygning og planløsning således at naturen og lyset kan nydes i langt det meste af huset og på flere af udendørsarealerne.

Så snart du drejer op ad indkørslen bliver du budt velkommen af naturen. Den omkranser og gennemsyrer hele ejendommen på smukkeste vis og udsigten ud over marker kan nydes fra mange af ejendommens mange skønne rum.

Ejendommen er i en klasse for sig selv. Her får du masser af plads at råde over, med store rum, rene smukke linjer og et dejligt naturligt lysindfald. Ejendommen består af et stort og smukt hovedhus, garage og værksted. Udendørsarealet er på den ene side ved garage og værksted asfalteret. Dertil er der anlagt skønne terrasser og have med græs og pryd.

Når du træder ind ad døren bliver du budt velkommen af en stor smuk entre, og du fornemmer straks boligens lyse og indbydende atmosfære, der ligeledes gennemsyrer hele ejendommen. Du mærker straks den energi der er i ejendommen. Du mærker en ro der både gives af den natur der omkranser ejendommen men bliver også budt inde for i en helt særlig ejendom hvor renoveringen er sket med ejendommens historie i fokus. Huset er yderst velindrettet, med et samlet boligareal på 603 kvm, fordelt på 2 plan.

Entreen fungerer ydermere som en mindre fordelingsgang der byder på et flot og lyst badeværelse samt tre store værelser i stue plan. Her er ligeledes adgang til førstesalen og nedgang til viktualiekælder. På førstesalen er der et møblerbart repos samt 2 store flotte værelser samt bad og toilet. Der er dermed en optimal børne- teenageafdeling i den ene ende af denne skønne ejendom. Fra alle værelser i stueplan er der direkte udgang til udendørsarealet.

Fra entreen træder du igennem den dobbelte smukke glasdør og træder ind i det skønneste område som pt. anvendes som loungeområde.
Her er installeret et unikt møblement hvor her er mulighed for at lave en kop kaffe, the mv. sætte sig ned og nyde nuet.

Fra loungeområdet er der et trin ned til det rum der binder hele ejendommen sammen nemlig det store køkken all rum.

Her er store vinduespartier på begge sider der giver det smukkeste lysindfald i hele rummet. Her er adgang til udendørsarealet fra begge sider. Ved køkkenet er der 2 separate døre der kan åbnes og naturen lukkes ind samt en dobbelt dør på modsatte side.

Køkkenet er stort og meget lækkert indrettet i mat sort interiører og en stor ø med mask og en smuk bordplade i valnød der rammer køkkenet ind.
I køkkenet er der amerikaner køleskab af mærket Liebherr samt et ekstra køleskab fra Siemens. Begge i rustfri stål

Fra køkkenet er der adgang til et stort, lyst og lækkert bryggers.

Bryggerset er stort og rummeligt med hvide højglans elementer. Bryggerset fungerer som den primære indgang hvor overtøj og sko bliver placeret. Fra bryggerset er der fri adgang ud til udendørsarealet.

I køkkenet forbinder det store plankebord hele rummet og giver det kant.

Fra det store køkken område træder du ind i stuen. Denne er på smukkeste vis opdelt i flere små rum der er med til at give ejendommen sjæl og give dig mulighed for ro. Der er fra stuen dobbeltdøre ud mod både udendørsarealet og haven. Et dejligt område at sidde og læse og slappe af i samt et område der anvendes som TV stue.

Stuen er den oprindelige grisestald.

I hele stueetagen er der gennemgående klinker, dog opdelt i forhold til hvilket rum du befinder dig i. Dertil er der gulvvarme.

Fra stuen er der trappe op til 1. sal der byder på det smukkeste master bedroom med walk in closet og smukt badeværelse med brus og badekar på løvefødder.

Naturen kan nydes i fulde drag via den dobbeltdør der lukker naturen og det naturlige lys inde for.

Fra stuen er der dertil ligeledes adgang til yderligere værelser. Pt. Fungerer dette område som et semi erhverv da der bliver drevet virksomhed fra ejendommen.

Erhvervsdelen i stueplan byder på et stort værelse med udgang til udendørsarealet, et smukt og lyst badeværelse samt et køkken i rustfrit stål med plads til spiseplads.

Fra køkkenet træder du ud i den gamle lade der nu er omdannet til fitnessrum, her er højt til loftet og mulighederne er mange i dette fantastiske rum.

Her er adgang til 1. salen hvor der er 2 kontorer samt et større rum der pt. anvendes til arkiv.

Erhvervsdelen tæller ikke med i den oplyste kvm. og dermed heller ikke med i energimærkningen.

Der er i ejendommen selvstændigt teknik og vaskerum.

Stor grund med masser af muligheder

Den over 11 hektar store grund er for hovedpartens vedkommende udlagt til folde hvor der pt. Er dyrehold med køer og med geder. På grunden er der plads, luft og frihed til at dyrke sine hobbyer, om det så er heste, fitness, dyrehold mv. Mulighederne er mange på den kolossale grund. Er du mere til fredelige og idylliske spadsereture, er der også god mulighed for det, grunden byder dertil også på en smuk sø samt et jordlod med mulighed for jagt. Det samlede jordstykke til ejendommen er 13 hektar og er fordelt på flere parceller. Det samlede areal byder på orangeri, skov med fritgående grise. Dertil ligger der på ejendommen en ejendom der pt. er udlejet til bolig.

Denne bolig ligger ugenert med egen indkørsel ned af smuk allé og byder på i alt 143 godt udnyttet kvadratmeter. Boligen indeholder gang, dejligt lyst køkken med alt i hårde hvidevarer, vinkelstue med udgang til fliseterrasse og parklignende have. Dertil master bedroom samt 3 værelser og badeværelse med brus. En absolut lækker oase med muligheder og alt til at give en følelse af ro, fred og frihed.
Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk