5 soveværelser - 2 badeværelser og en stor grund for børnene og tumle rundt på | Henrik Ejby

5 soveværelser - 2 badeværelser og en stor grund for børnene og tumle rundt på

Ejendommen ligger inde til venstre - umiddelbart efter - man passerer byskiltet til Nyråd - når man kommer fra Vordingborg-siden.

Umiddelbart syner ejendommen ikke af så meget - men når man først kommer ind - bliver man som regel overrasket over, hvor mange kvadratmeter der rent faktisk er og hvor meget ejendommen egentlig indeholder.

Det oprindelige hus er blevet forbundet via en mellemgang med det garagen - som også er inddraget til beboelse og tilsammen udgør det den samlede bolig på 172 kvadratmeter.

Ovenpå det der var garagen - har sælger bygget en trappe op til en stor lukket terrasse - hvor udsigten over byens tage - vandet der kan skimtes og skoven - sætter det hele lidt mere i perspektiv.

Haven er også ret stor - den er nem og holde - da det meste er plæne - der indkørsel med plads til flere biler - så alt i alt rummer ejendommen rigtig mange gode muligheder.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

På den anden side af vejen - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, DagliBrugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Hoveddøren ligger direkte ud til indkørslen og det er her vi starter.

Entre`en er ikke speciel stor - men rummer alligevel plads til trappen til 1.salen og bag hoveddøren ligger det et brusebadeværelse med opvarmet klinkegulv.

Stuen har vinduer ud mod Nyråd Hovedgade - man hører ikke rigtig vejen - her er god plads og brændeovnen står centralt placeret og sørger for det meste af varmen i ejendommen.

Køkkenet er ikke så stort - til gengæld er det funktionelt og har adgang til et værelse - som de fleste nok ville bruge som alrum eller spisestue (oprindeligt var der dør fra dette rum ind til stuen - sælger har blændet døren - men dette kan let reetableres - hvis behovet skulle være det).

Mellemgangen har udgang dels til baghaven og ud til lille gård - hvor trappen er op til terrassen.

For enden ad mellemgangen kommer en større værelsesafdeling - oliefyret står også her - der er plads til en fryser og et ekstra køleskab - ligesom der for enden ad gangen er udgang til baghaven.

Her er 3 store værelser og et brusebadeværelse med gulvvarme og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk