Presse

Nedenstående er en liste over lidt udvalgte artikler vedr. Ejendomsmægler Henrik Ejby ApS.

Klik på den enkelte artikel for at læse den.

SPONSORAT

Vi har hos ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby - fortsat og udbygget vores sponsering af Josephine Juncker. Josephine er netop fyldt 22 år og spiller håndbold i HåndboldLigaen i København hos Ajax.

Josephine har bl.a vundet OL guld med ungdomslandsholdet samt DM guld og sølv i Beach håndbold.
Josephine er playmaker med suverænt overblik og et særdeles godt skud.

“Josephines indstilling, træningsmoral og dedikation samt mottoet “never give up” passer godt ind i min virksomhed” - lyder det fra Ejendomsmægler Henrik Ejby.

Der er meget godt på Lolland. Foto: Glenn Carstens Peters
Der er meget godt på Lolland. Foto: Glenn Carstens Peters

Derfor ville du ønske, du boede på Lolland
Skrevet af Boliga.dk (26. marts 2018)

Læs hele artiklen

** SOLGT ** SOLGT ** SOLGT

LIEBHAVERI I SÆRKLASSE PÅ FALSTER NETOP SOLGT

Det er med stolthed at denne unikke villa på Falster netop er blevet solgt. Denne villa var den dyreste på markedet på Falster, det er dejligt at markedet rører positivt på sig uden for hovedstadsområderne.

Et stort tillykke til både køber og sælger.

Hos Henrik Ejby ApS er vi specialister I at sælge din bolig - er du interesseret i at høre mere eller bestille en salgsvurdering er du velkommen til at ringe til os på telefon 7199 4760


Gammelt apotek åbner som butik og café igen.

Klik for at læse hele artiklen

FLEXBOLIGER GIVER NYE MULIGHEDER.

Ved udgangen af 2017 kunne vi i de tre kommuner, Lolland, Guldborgsund og Sydsjælland vise et salg af ialt 800 flexboliger.

Salget af disse ejendomme bidrager til vækst, liv og udvikling i alle kommunerne.

MDE-mærket - din tryghed i bolighandlen

MDE står for Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Handler du med en ejendomsmægler, som er MDE, har du en kompetent og ansvarlig rådgiver ved hånden. Så hold øje med MDE-mærket, når du skal købe eller sælge bolig. Det er branchens kvalitetsstempel.

KLIK for at læse mere

Det er sjovere at bygge end at investere i aktier

Det er ikke hverdagskost, at der bliver bygget nye huse i den centrale del af Vordingborg, for der er ikke mange egnede arealer til det.

Men lørdag blev der altså taget hul på et helt nyt projekt, da borgmester Michael Seiding Larsen (V) tog første »spadestik« til byggeriet af tre et-plans dobbelthuse på Sankelmarksvej 8b-8g.
Bag projektet står den 64-årige Anders L. Jensen og hans firma LDP Entreprise.

Læs artiklen her

Direkte adgang til havet: Her får du strandkantsvillaer til kuppriser

Sand mellem tæerne. Marehalm mellem fingrene. Lyden af bølgernes brusen. Havet - og dermed også stranden - har en sært dragende effekt på mennesker.

Angiveligt hænger vores længsel efter vand sammen med urmenneskets behov for at kunne se fjender fra lang afstand, men også for moderne boligkøbere - hvor der knap er andre reelle fjender end eventuelle andre købere - hitter havet også.

Således er "havudsigt" også det næstmest benyttede søgeord på boligsiden Boliga, men hvorfor egentlig lade sig nøjes med at betragte fra afstand, når man kan opleve det tæt på?

Fra syd til nord, fra øst mod vest ligger der smukke villaer, hvor du kan iklæde dig slåbrokken, tage den friskbryggede kaffe i hånden og bare spadsere ned af din grund, indtil du dypper tæerne i det kolde danske farvand.

I denne artikel havde vi ejendommen på Strandhus Alleen 20 i Nysted med. Se boligen her: 

Læs artiklen her
 

Glem storby-områderne: Her får du vild boligluksus til lave priser

Parketgulve. Udskårne karme. Parklignende have. Stuer en suite. Smukt ydre. Stuk. 

Det er bare et udpluk af de boligdetaljer, der får ord som "herskabelig" eller "storslået" til at finde vej til salgsopstillingen. Men det behøver absolut ikke betyde en pris, der går meget over et typisk parcelhus lige et par S-togs-stop fra hovedstaden.

I denne artikel havde vi ejendommen på Lundby Hovedgade 88, Lundby med. Se boligen her: 

Læs artiklen her. 

 

Bedre bredbånd kan skubbe gang i boligmarkedet på landet

Den digitale infrastruktur er fundamentet for den digitalisering, som er i fuld gang med at forandre vores samfund. I årene fremover vil vi se et væld af digitale løsninger, som vil være afhængige af en hurtig og stabil forbindelse, der sikrer, at kommunikation kan foregå mellem borgere, virksomheder og det offentlige.

En ordentlig digital infrastruktur påvirker samtidig boligsalget og er dermed altafgørende for bosætningen i landdistrikterne.

Læs hele artiklen her:

Ny finansiering skal skyde gang i byggeriet
 
Nul-finansiering. Det er navnet på en lånemodel, som giver nybyggere to års rentefrihed ved køb af en byggegrund på Næs Å Bakken i Ørslev.

- Det bliver mere spiseligt at bygge selv, fordi modellen gør det mere fleksibelt og billigere, siger Erik Filtenborg, filialdirektør i Sparekassen Sjælland i Vordingborg, der står bag finansieringsmodellen.

Pengeinstituttet ved, at køberen af en byggegrund sandsynligvis har et andet hus, der skal sælges, inden det nye skal bygges. I den kontekst er to års rentefrihed en praktisk ting. Samtidig betyder det, at hvis en køber fortryder sit køb, har omkostningerne ved at give Ørslev chancen kun påført et begrænset tab.

- Jeg tror vores finansiering kan skyde gang i byggeriet i Vordingborg og opland, vurderer filialdirektøren.

> Læs mere i Sjællandske

HER FÅR DU GULDÆG-BOLIGER TIL BURÆG PRISER

Knap havde den første chokoladehare ramt supermarkedets hylder, før udbuddet af boliger steg.Påsken markerede startskuddet på mæglernes travleste sæson - sommerhalvåret. Og er man boligsøgende, kan det være en god idé at pudse brillerne og gå på opdagelse i hele landet.For spredt med kærlig hånd, ligger der unikke boliger med liebhaveri-detaljer og masser af sjæl - til under 3,5 millioner kroner.

Her er samlet en perlerække af landets liebhaveri: 

FINANS.DK
BT.DK
BOLIGA.DK

VI STØTTER TEAMGYM TOREBY

Teamgym Toreby er hold i gymnastikforeningen Toreby-Sundby (TSG) og et af de få konkurrencehold i ”vandkants Danmark”.
Teamgym er en konkurrenceform inden for gymnastik, som er en kombination af spring og rytme.
Teamgym Toreby holdet består af pigegymnaster i alderen 8-16 år, der træner 3 gange om ugen i Guldborgsunds haller, samt på Gunslevholm Idrætsefterskole.
Der er store udgifter forbundet med driften af holdet, såsom leje af haller med de nødvendige springfaciliteter, dragter, redskaber, konkurrencer og opvisninger i hele Danmark mm. 
Udover konkurrencer, turnerer holdet med opvisninger, og er ofte udtaget til DGI´s galla på grund af deres seværdige opvisningsprogram. Dette er bla. grund til, at holdet oplever en stigende interesse og tilgang af nye gymnaster.

Det er vigtigt for os hos Henrik Ejby ApS at vise vores støtte til den lokale sport og alle ildsjælene - og dermed være med til at sikre at det hårde arbejde, fra alle involverede, bærer frugt på mange plan.

SPONSORAT

De to dygtige svømmepiger, Maya Nykjær og Maja Raalund, fra Vordingborg Svømmeklub, støttes af Ejendomsmægler firmaet Henrik Ejby ved sponsorstævner i februar og marts. Vi er glade for at kunne støtte pigerne således at de kan deltage i diverse svømmeaktiviteter og kan tage på træningslejre i løbet af året.

> Maya Nykjær, Vordingborg Svømmelklub
> Maja Raalund, Vordingborg Svømmeklub

Læs mere om Vordingborg Svømmeklub

VI STØTTER TOUR DE TAXA

Ejendomsmægler firmaet Henrik Ejby er stolte over at kunne annoncere, at vi støtter Tour De Taxa og deres store arbejde for at samle midler til de danske Julemærkehjem. Hver en krone er med til at hjælpe børn der har en meget svær hverdag til at de får nye venner, og større selvtillid.

Læs meget mere om det store arbejde Tour De Taxa gør.

Apotek. Kirke. Mølle. Sådan har du aldrig boet før

Melet bliver malet på en fabrik og ikke på provinsbyernes gamle møller. 

Medicinen kan købes i håndkøb, når du alligevel er i supermarkedet, eller bestilles hjem over nettet. 

Og kirkerne rundt om i landet har også oplevet et faldende antal mennesker, der møder op for at høre Guds ord hver søndag. 

Det efterlader en stribe bygninger, hvis oprindelige hverv skal gentænkes, hvis de skal forblive i bybilledet. 

For nogle huses vedkommende bliver det en ombygning til beboelse - til glæde for alle de boligsøgende, der ikke kan finde sig på plads blandt fire glatte, hvide vægge. 

Boliga giver dig her fem af de mest utraditionelle huse, der netop nu er til salg, og her er masser af sjove bolig-features at komme efter

> Læs hele artiklen her via Boliga

> Læs artiklen via Business.dk

Håndristet gourmetkaffe fra Møn

>>Læs vores spændende artikel omkring Kaffehuset Møn og se meget mere omkring den skønne ejendom som vi har til salg, centralt placeret i Stege på Møn.

Fritids-fidus: Flere køber huse i Udkantsdanmark som flexbolig

Flexboligordningen giver mulighed for at bruge helårsboliger som fritidsboliger. Det betyder, at du får nye og flere muligheder for at købe et fristed i Danmark.

>> Læs hele artiklen

Møns kulinariske skattekiste

Sydhavsøen Møn gemmer ikke alene på billedskønne landskaber, langstrakte strande og uberørt natur, men også på en lokal madscene, der spænder over nordisk tapas, specialkaffe, mikrobryg og en gin, der er lavet på urter, blomster og rødder fra den mønske natur.

Midt i Stege finder du en af købstadens mest markante bygninger, Det gamle apothek fra 1706, der oprindeligt blev bygget som egnens apotek, og helt frem til 2012 husede Stege Apotek. Nu har det populære Kaffehuset Møn med café og Bed & Breakfast til huse i ejendommen, og er særdeles besøgt i turistsæsonen om sommeren.

>> Denne skønne ejendom kan blive din, se mere her

>> Læs den spændende artikel omkring "Møns kulinariske skattekiste"

SPONSORAT

Vi har hos Ejendomsmægler Ejby valgt at sponsere den 20-årige håndboldspiller Josephine Juncker. Josephine træner mere end 20 timer om igen fordelt på haltræning, styrketræning, koordination og løb. Josephine startede med håndbold som 8-årig i lokal klub.
LÆS MERE HER

BERLINGSKE BUSINESS

Mangler du en bolig med god plads? Her får du 'slot' på budget

JYLLANDS POSTEN
Her kan du købe et "slot" på budget.

De fleste slotte kommer med en heftig prislap - hvis de da overhovedet bliver udbudt. Der er dog en alternativ løsning.

BOLIGA
Her får du 'slot' på budget
 
SØNDAGSAVISEN
Her er vandkants-villaerne du måske har råd til
 

FINANS.DK
Her får du champagne villaer til rødvinspriser

Berlingske Business
Her får du champagne-villaer til rødvinspriser

Artikel i Jyllands Posten
"Hver eneste liebhaverbolig er unik"

Mere fleksibel flexboligordning

Udpluk fra Magasin udgivet af Dansk ejendomsmæglerforening
Læs hele magasinet her:

Lolland Falsters dyreste hus
Ejendomsmægler Henrik Ejby oplever stigende interesse fra velbeslåede udlandsdanskere.
Dyre ejendomme sælge også i Vordingborg
Jim Riis fejrer nytår i penthouse på flex
Flexboliger sælges især i udkantsområderne
Kollektivdrømmen, der blev til liebhaverbolig
Rabat skal lokke nybyggere til Nyråd
Penthouse i provinsen
Stjernedrysset ejendom topper prislisten

 

TV2 Øst, beliggenhed beliggenhed beliggenhed, 27/10-2013
Sydsjællands landsted

TV2 Øst, beliggenhed beliggenhed beliggenhed, 11/10-2013
Udsigt til vandet i Gåbense