Også med plads til den store familie - tæt på skov, strand & by | Henrik Ejby

Også med plads til den store familie - tæt på skov, strand & by

NEDSAT KR. 100.000

**NEDSAT KR. 100.000**

Inde i boligen hersker der også en dejlig hyggelig stemning, hvor der i den gamle del er ikke er meget mere end 2 meter til loftet. Her føler man sig ganske enkelt hjemme. Når man bevæger sig rundt mellem de mange rum, møder ens blik blandt andet flotte parketgulve, pæne, lyse vægge og varmt, organisk træværk.

Funktionalitet og plads er der masser af - for her er rum til familiesamværet i store åbne opholdsrum med loft til kip og masser af lysindfald, og fem værelser giver luft til privatlivet. Boligen indeholder to sammenhængende stuer, en klinkebelagt entre, et hyggeligt køkken med spiseplads, stort badeværelse med bruseafsnit og spabad, depotrum og fra det store opholdsrum er der glasdør - dels ud til gårdhaven, men også ud til et yderligere stort depot-/multirum med eget brusebadeværelse (bemærk - dette er IKKE en del af boligarealet). Der er gulvvarme i de 2 badeværelser, i stuen og i de 3 værelser i stueetagen.

I den gamle stue er trappen til 1.salen, som sælger benytter som forældreafdeling med et stort lyst soveværelse og et værelse, udelukkende indrettet til påklædningsrum og i midten er kvisten - der dels får udsigten over vandet til at føles helt tæt på og ligesom fuldender det hele.

Hverken flotte ord eller nydelige billeder kan helt indfange den stemning, som hersker på Orevej 204 lidt uden for Vordingborg - I bør komme og opleve hvad vi mener og se det med egne øjne.

Stueetagen er rent faktisk så stor, at hvis man ønsker et hjemmekontor, en klinik eller lignende er der også plads til og fører dette ud i livet.

Man kan ikke undgå og blive lidt betaget af udsigten fra 1.salen fra ejendommen her. Ejendommen ligger som den 2.sidste på højre side af Orevej og lidt længere bagud ligger Rosenfeldts bølgende marker og lidt længere fremme venter Ore Strands brusende bølger.

Hyggen kommer helt ind under huden, når duften af det salte vand skyller ind over den farverige have og op på en af de solrige terrasser, eller når solen farver himmelen orangerød ved aftenstid. Sidder I ude i haven, glemmer I hurtigt alt om tid og sted, for her får I følelsen af at være i jeres eget hyggelige univers. Her er forhave med bassin, lukket gårdhavemiljø, stor plæne i baghaven, garage, lille værksted o.s.v. - så vi rummer ganske enkelt det hele.

Efter frokosten i det grønne, slår I blot et badehåndklæde om livet og går den korte tur ned til Ore Strands bløde sand og klare blå vand. I er også tæt på skoven, som inviterer til fredelige gåture i efterårets klare lys.
Samtidig tager det kun et kvarter at cykle til Vordingborg, hvor I finder skole, dagligvarebutikker og cafeer.
 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk