Hyggeligt og med plads til forbedringer | Henrik Ejby

Hyggeligt og med plads til forbedringer

I starten af Orevej - med Rudolf Steiner skolen som genbo og med få minutters gang til vandet - ligger et lille hus.

Det er rent faktisk et ret hyggeligt hus - men familien er blevet mindre og lysten til at prøve noget nyt har meldt sig.

Familien købte ejendommen i 2006 og har i perioden frem til nu ikke foretaget de store forbedringer - hvorfor man som køber skal regne med - at der skal ofres både en hel del penge og tid - men det er der også taget højde for i prisen.

Ejendommen er i 2 plan - facaderne er pudsede - taget er med eternitplader og i baghaven ligger et udhus (mange vil sikkert kalde det et annex) på 30 kvadratmeter.

Den øvrige del af haven er udlagt med natur, urtehave og plæne og størstedelen passer ligesom sig selv.

Ret tæt på ejendommen er der busstoppested - så umiddelbart behøver man ingen bil - Netto og Lidl ligger lige om hjørnet - det samme gør bageren og pizzariet og ja - for enden af Marienbergvej ligger togstationen og Vordingborg bys hovedgade.

Marienberg Skolen ligger her også - sydhavnen har stadig plads til flere både og ligger kun 5 minutters gang væk - badestranden ved Ore (med blåt flag) kan man cykle til på 15 minutter.

Der er 2 indgange til ejendommen - den ene som er baggangen er i sydfacaden og den anden i vestgavlen - som er her vi starter i entreen - hvor der også er åben trappe til 1.salen.

Køkkenet er ikke så stort - til gengæld er det åbent og hænger utrolig godt sammen med stuen - så det skaber en naturlig samhørighed.

Her er også et værelse - et lille badeværelse med bruseniche og udgang til baghaven.

På 1.salen er der repos - 2 værelser, hvoraf det ene er noget større - som de fleste sikkert vil bruge som soveværelse.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk