Masser af plads i flere plan - på lukket vej i børnevenligt kvarter | Henrik Ejby

Masser af plads i flere plan - på lukket vej i børnevenligt kvarter

Turen til og fra København af motorvejen tager ca. 1 time. Når turen går hjem og det høje punkt for enden ad afkørsel 41 toner frem - kommer et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur - Farø-broen og Storstrømmen - skoven, markerne til syne og den landlige ro falder automatisk på.

For enden ad afkørslen drejes til venstre mod Stensved - en lille køretur på under 5 minutter og byskiltet viser, at vi er ved at være hjemme.

Stensved er en mindre by - den har alt hvad man med rette må kunne forvente - 2 supermarkeder, boldbane, sportshal, skole til og med 9. klasse, børnehave o.s.v. - alt væk fra storbyens stress og larm.

Området er også rig på natur og kultur - bl.a. Petersværft - der består af en lille gruppe velbevarede, kønne huse, en barklade og en bro, hvor man kan ankre op. Dette intakte kulturmiljø, bygget af Peter Johansen, finansmand og godsejer, var en kort overgang skibsværft omkring 1777, og fra 1807-1814 fungerede værftet som fl ådebase under Englandskrigene. På begge sider af Petersværft breder skovene sig, Stensby Skov mod vest og Langebæk Skov mod øst. Nær kysten finder man stadig statelige flådeege. Egetømmeret blev brugt til bådbyggeri og egebarken brugtes til garvning. Barken opbevaredes i Barkladen inden den blev fragtet videre.

Petersværft ligger ud til kysten mellem Stensved og Langebæk.

Midt i selve Stensved - på vejen hvor man på den ene side har Rema1000 og den anden side har Netto - fører Skyttemarksvej en ned mod et større roligt og børnevenligt villakvarter - hvor Parkvej er en sidevej til venstre.

Villaen er bygget i 2 plan - facaderne er i gule sten - taget er eternit og maleren har netop lagt sidste hånd på sidst arbejde - så der overalt er blevet malet, flere steder er der nye gulve, der er installeret nyt gasfyr i 2015 og ja - en ejendom der er lige til at flytte ind i.

Carporte er der 2 af - de er i træ - den ene ligger i forbindelse med indkørselen op til ejendommen og den anden for sig selv - til højre op mod haven. Indkørslen er flisebelagt - haven er lukket med en hæk - det meste er udlagt med plæne og alt sammen nemt at gå til.

For enden af indkørslen er der 2 indgange - den ene til udhuset (som nok mere ligner en rigtig baggang - men det ER udhuset) og den anden er selve hovedindgangen - hvor man træder direkte ind i den lyse entre, med opvarmet klinkegulv og spindeltrappe til 1.salen.

Her er også lyst gæstetoilet med gulvvarme, en stor lys vinkelopholds/spisestue med stort vindues-skydedørsparti ud til den vestvendte og delvist overdækkede fliseterrasse.

Køkkenet er også stort - der er spiseplads, alt i hvidevarer, brændeovn og åben forbindelse ud til fyrrum - der dels er forbundet med det tidligere omtalte udhus og samtidig også udgang til drivhus, med yderligere udgang til baghaven.

1.salen er - som det øvrige i ejendommen - lys og venlig. Her er retro-badeværelse, med gulvvarme, farvet sanitet, badekar og stor muret bruseniche samt 4 store værelser, hvor det største af dem, har udgang til vestvendt svalegang, med en rigtig fin udsigt over området.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk