Totalrenoveret i 2 plan med dobbelt carport

Her er en villa som absolut skal ses indvendigt for at vise dens værd.

Den indeholder langt mere, end man umiddelbart kan se udefra, ligger kun 5 minutters gang fra Vordingborg Station - og den kan anvendes som flexbolig!

De fleste vil nok kalde ejendommen her for en traditionel villa - men nej.
Alderen kan vi ikke løbe fra, men det er et godt byggeri fra dengang - og indretningen er tilpasset tiden, idet der løbende er foretaget mange ombygninger og forbedringer - så køkken og badeværelse, som de fleste ønsker sig, er til stede.

Tagene er renoveret/udskiftet i 2008 og 2017, ligesom der foreligger fint energimærke.

Vi er i den vestlige del af byen, placeret på en stor åben grund med lukket have - det meste er med plæne, der også blevet plads til et højbed med pryd, der er stor fliseterrasse - som vender mod nordvest - så solen brager ind fra middag og frem til den går ned.
Der er dobbelt carport, et redskabsrum til havens redskaber og fin lang indkørsel, der ender oppe i carporten.

Vejene i området hænger sammen og der er stiforbindelser mellem vejene. Det publikum, der bor her, er alt fra den yngre familie til det modne ægtepar.
Alt ligger samtidig dejligt tæt på - her er let at komme til Alfarvej - ligesom byens handelsstrøg og jernbanen med timedrift til København kan nås inden for få minutter.

Uddannelsesmulighederne er gode - der er almindelige folkeskoler - HHX og gymnasium (ZBC - Zealand Business College) , Rudolf Steiner skole samt lærer- og pædagogseminarium.

Vordingborg har også stadig en kaserne (som nu er hjemsted for hjemmeværnskommandoen) og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands museum.

Byen har 3 tre havne, to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand.

Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.
En særlig vej, Morten Olsens Allé , er opkaldt efter bysbarnet, tidligere fodboldlandsholdstræner og landsholdspiller Morten Olsen , som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

Det naturlige sted at starte er ved hoveddøren - hvortil man kommer via 7 trappetrin og ind træder man i den kombinerede entre/fordelingsgang, hvor der også er smuk trappe ned til underetagen.

Her er 3 værelser og det største bliver brugt som soveværelse, her er lyst gæstetoilet med sort mosaikgulv, åben lys stue - der naturligt hænger sammen med det åbne køkken fra 2014 med bardisk fra 2015 - der fungerer som bord- og siddeplads.

Via trappen i fordelingsgangen kommer man ned til underetagen, hvor fordelingsgangen leder en naturligt rundt - ligesom der også herfra er opgang til indkørslen.

Her er 3 gode store disponiblerum samt brusebadeværelse med direkte adgang til fyr-/vaskerum med installation for vaskemaskine og tørretumbler samt tørreplads.