I den vestlige bydel i roligt kvarter - en bolig og have, der bare spiller | Henrik Ejby

I den vestlige bydel i roligt kvarter - en bolig og have, der bare spiller

I den vestlige bydel ligger et kvarter fra 50`erne - centreret omkring vejene Birkealle/Elmealle/Platanvej & Kastanievej.

Vejene er alle forbundet med hinanden - der er stisystem mellem vejene og fordelingen af børnefamilier og det lidt mere modne publikum er ret god.

Vordingborg er en by og købstad på Sydsjælland og er hovedby i Vordingborg Kommune. Byen ligger ved Masnedsund og er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster samt en form for knudepunkt for den nye Femern-forbindelse.

Byen har, inden for ringen af godser, små 12.000 indbyggere og 17.600 indbyggere med satellitbyerne Nyråd, Ørslev og Stensved. Disse byer er gamle landsbyer, der har udviklet sig til satellitbyer med store villakvarterer, fordi godserne Rosenfeldt, Iselingen og Marielyst vanskeliggør en samlet byområdeudvikling.

Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog), kaserne (der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen) samt jernbanestation (med timedrift til København). Byen er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen.
I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

Allerede når man ankommer til ejendommen, er man ikke i tvivl om - at der er styr på tingene og turen op ad indkørslen får kun ejendommen til at fremstå endnu mere markant.

Carporten med redskabsrum ligger inde til venstre og vil nok være det næste projekt, der burde kigges på, for det trænger. Ikke sådan at bilen ikke kan stå i tørrevejr - men det ville klæde ejendommen, at der blev bygget noget nyt.

Den store baghave er orienteret mod øst - hvor fliseterrassen ligger højest og den bredde trappe ned til den øvrige del af haven, giver det hele et lidt mere markant look. Der er høj hæk på alle sider - så der er ingen, der kigger ind. Her er masser af pryd og

store frugttræer, der kaster skygger flere steder, så der overalt kan findes en plads, både i og uden for solen. Som en ekstra bonus, har sælger fået bygget en stor træterrasse og lysthus (Se bemærkninger til oplysninger) - bagerst i haven, så aften solen kan nydes optimalt.

Forhaven er lukket og her er placeret et overdækket areal med plads til brændet og de redskaber, man nu bruger i haven.

Umiddelbart før carporten er der 4 trin op til hoveddøren. I entréen får man et ret godt overblik - her er nedgang til underetagen - lyst brusebadeværelse med opvarmet klinkegulv & trappen til 1.salen ligger lige inde til højre.

Køkkenet ligger til venstre, der er masser af arbejdsplads, spiseplads til 2 og dør ud til trappe, der fører én ned til terrasse og med et flot kig ud over haven.

Den store vinkelstue ligger lige fremme - her er brændeovn og rummer rigeligt plads til både dagligstue og spisestue.

På 1.salen er der repos - stort flisebadeværelse med kar, muret bruseniche og gulvvarme samt 3 gode værelser.

Underetagen er tør - der er klinkegulve - højt til loftet og den er meget anvendelig.

2 disponible rum - hvor der bag skydedøre i det ene er installeret fjernvarme - viktualierum - forkælder med opgang til haven samt vaskerum med bord, masser af skabe og vask.

Kom og lad os vise jer, hvad vi mener.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk