Masser af kvadratmeter, lukkede veje og med de åbne marker grænsende op til

Området omkring Poppelvej, ligger godt gemt og så alligevel meget tæt på det hele og samtidig ud til de åbne marker.

Vejen er lukket, trafikken minimal og området er ikke mindre end genialt for børnefamilier.

Villaen i nummer 8 ligger trukket godt tilbage på grunden - indkørslen er bred og har plads til flere køretøjer, haven er hyggelig med lille bassin, hyggekroge, en lukket gårdhave, cykelskur og en muret garage, hvor der også er blevet plads til et lille værksted...

Villaen er også mere end ideel for den store familie, måske de 2 generationer og ja - hvis man ønsker og drive frisørsalon (som sælger gør) - så er der jo også plads til det - både i selve ejendommen - men også rent parkeringsmæssigt.

Horbelev er en lille hyggelig by, på det østlige Falster i Guldborgsund Kommune med tæt på 600 indbyggere og i 2012 blev byen udnævnt til årets landsby i Guldborgsund Kommune.

I den nordlige del af byen ligger Horbelev Kirke, der er opført i år 1200 og således, en af Falsters ældste kirker.

I byen finder man også NØF - Nordøst Falsters Fremtidsforening, som har den vision, at de ønsker at udvikle dette smukke område og det sociale fællesskab til glæde og gavn for alle beboere på Nordøstfalster. Fra Karleby i syd til Næs i nord og Falkerslev i vest til Hesnæs i øst. De vil samle områdets beboere omkring mange forskellige aktiviteter og gøre området til et meget attraktivt sted at bo, samt skaffe så stor interesse for området, at både erhvervsliv, nye beboere og turister søger hertil og derved bliver rollemodel for landdistriktsudviklingen i Danmark.

Her er et godt foreningsliv med fodbold, håndbold, gymnastik og Horbelev Hallen danner ikke kun rammen til idrætsarrangementer, den er også et yndet sted, når der skal holdes bryllup, barnedåb o.s.v.

Horbelev ligger faktisk ret centralt, idet der er ca. 8 km. til Stubbekøbing, 16 km. til Nykøbing F. og ca. 16 km. til motorvejstilkørslen 43, ved det nye store erhvervsområde.

Oppe ved garagen ligger hoveddøren og bag denne entreen, som også fungerer som fordelingsgang.

Her er grovkøkken med installation for vaskemaskine og tørretumbler, et stort flisebadeværelse med gulvvarme og muret bruseniche.

Stort værelse med depotrum (som p.t. fungerer som frisørsalon - men som ligeså godt bare kunne være et værelse) og hvor selve salon`en også kunne medfølge, hvis køber havde denne interesse.

Køkkenet er stort, her er spiseplads, alt i hvidevarer, udgang til gårdhaven og åben indgang til den store kombinerede opholds/spisestue med nedsænket pejseafdeling, flere udgange til haven og spindeltrappe til 1.salen.

På 1.salen er der repos med afsætningsplads, fordelingsgang, stort soveværelse med både udgang til svalegang med udsigt til de åbne marker og udgang til taget med udsigt over området og trappe ned til haven.

Brusebadeværelse samt yderligere 4 gode værelser - hvor det ene har smuk udsigt til skoven.

Sælger oplyser endvidere, at der vil være mulighed for fibernet i løbet af 2017.
Se den flotte film som NØF (Nordøstfalsters fremtidsforening) har produceret omkring det område som denne skønne ejendom er en del af