Moderniseret i alle ender og kanter - lige klar til indflytninig | Henrik Ejby

Moderniseret i alle ender og kanter - lige klar til indflytninig

Idestrup er en by midt på Falster - rent faktisk ligger det kun ca. 10 km. fra det yndede sommerhusområde ved Marielyst Strand, der flere år i træk er kåret af Rejseliv.dk som Danmarks bedste strand. Marielyst - er en rigtig perle ved Østersøen med dejlig børnevenlig badestrand med 20 kilometer blødt, hvidt sand og samtidig kun ca. 10 kilometer fra hovedbyen Nykøbing på Falster - som har alt hvad man med rette må kunne forvente af en større provinsby og naturligvis også timedrift til København.

Ejendommen ligger i et godt, roligt og børnevenligt kvarter - hvor der er lukkede veje - nemt til indkøb, skole, børnehave og idrætshal og naturligvis også bussen.

Haven er lukket med god høj randbeplantning, der er masser af plæne og høj gamle træer, et fritliggende redskabsrum i træ, flisebelagt indkørsel og terrasse.

Ejendommen er i 2 plan, facaderne er i røde sten, taget er med skifereternit - med et samlet boligareal på 180 kvm. og tilhørende sammenbygget udhus/værksted, hvor dele af dette er indrettet som et virkelig godt hobbyrum/atelier eller ? - mulighederne er uanede - ligesom en mindre del af den tidligere garagen stadig er der - men som nu blot fungerer som udhus med vippeport.

Indkørslen ligger på den nordlige side og samtidig også her, hvor hovedøren går ind til entré, hvor der er garderobe og vindeltrappe til 1.salen.

Nydeligt lyst og åbent køkken med hvide elementer, alt i hvidevarer samt opvarmet klinkegulv.

Stuen er lys og venlig og ligger i åben forbindelse med køkkenet - ligesom der er udgang til den sydvendte fliseterrasse og haven.

Brusebadeværelse med opvarmet marmorflisegulv, stort, lyst baderum med gulvvarme, bruseniche spabad.

Kontor med trin ned til baggang/bryggers, med masser af skabe, klinkegulv samt plads til vaskemaskine og tørretumbler samt yderligere et værelse.

På 1.salen er der godt repos, stort soveværelse (eller stuen) med udgang til svalegang.

3 gode værelser samt lyst toilet.

En ejendom der virkelig indbyder til afslapning, idet man blot behøver og flytte ind - der er forresten også nymalet overalt.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk