Rendyrket sommerhusidyl i fantastiske omgivelser i Odsherred | Henrik Ejby

Rendyrket sommerhusidyl i fantastiske omgivelser i Odsherred

Den næsten overvældende fred og ro er det første, der møder jer, når I kommer til dette smukke fritidshus ved Ordrup Strand, som nu kan blive rammen om jeres næste mange ferier og weekendture.
Huset stod færdigt i 2008 efter at være blevet opført i de lækreste kvalitetsmaterialer efter samme standarder som et helårshus.
Samtidig lever det på fornemmeste vis op til den romantiske sommerhusdrøm med sine charmerende, klassiske sprossevinduer, den sortmalede facade og de yderst afslappende omgivelser.
Stilheden omkring huset brydes kun af de mange småfugle, som sammen med de lokale rådyr er med til at give liv på den store naturgrund, hvor der bl.a. vokser brombær og havtorn. En del af terrassen er omkranset af duftende lyserøde hunderoser.
Omgivelserne er så fredelige, at selv den sky, hvide natugle holder til på egnen, der allerede for længe siden imponerede Odsherred Malerne med sin smukke natur. Det bakkede landskab giver anledning til masser af friske vandreture - for eksempel på Vejrhøj og en god middag på Dragsholm Slot - og desuden er der under ti minutters gang til den nærmeste badestrand.
I når stranden via områdets trygge stisystem, og da den ligger lidt afsides selve Ordrup Strand, kan I ofte nærmest betragte den som jeres egen lille, uforstyrrede oase. Stranden er særdeles børnevenlig, og hvis I trænger til lidt sødt efter en lang dag med sol, sand og saltvand er det oplagt at lægge vejen forbi de hyggelige caféer og isbutikker i Ordrup.
Vel hjemme igen kan I nyde aftenen på sommerhusets skønne ugenerte terrasse, der smyger sig om hele den syd-, øst- og vestlige del af huset. Skulle der dukke en lille regnbyge op, er der endda også råd for det - en del af terrassen er nemlig overdækket.
En god carport med integreret skur samt plads til udendørsparkering for et par ekstra biler er der også sørget for på den store grund, og indendørs venter der ligeledes optimale forhold for både jer selv og besøgende.
Den charmerende fritidsbolig byder på et lækkert master bedroom med egen havedør og eget badeværelse, der både har badekar og bruseniche.
Dertil får I to rummelige og indretningsvenlige gæste/børneværelser samt et ekstra badeværelse, og begge badeværelser samt bryggerset og køkkenet er udstyret med gulvvarme. Køkkenet er holdt i den franske landstil og fuldt udstyret med lækre kvalitetsmærkevarer. Det ligger på både praktisk og charmerende vis integreret med husets naturlige samlingspunkt: en opholdsstue, der imponerer i forhold til både størrelse og atmosfære.
De flotte sprossevinduer, matchende fløjdøre og loft til kip gør rummet både lyst og indbydende, mens ilden i den centralt placerede, gennemgående pejs skruer ekstra op for den hyggelige stemning. Sammen med pejsen sørger en varmepumpe fra 2017, vinduernes termoruder og husets gode isolering for, at I kan benytte huset hele året - også til jul og nytår.
Kort fortalt venter der jer her på Ribsvej 7B et rigtigt livsnydersted. Kontakt os allerede i dag, og bestil tid til en fremvisning.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk