STRANDGAARDEN - Gennemført liebhaverejendom med egen kystlinie | Henrik Ejby

STRANDGAARDEN - Gennemført liebhaverejendom med egen kystlinie

Denne liebhaverejendommen på Roneklintevej 32 er placeret i pragtfulde naturomgivelser i den idylliske landsby Roneklint, ca. 7 km. fra Præstø.
Når du ankommer til ejendommen kører du ad Batterivej og gennem den gamle port og kommer ind på gårdspladsen der danner rammerne omkring de fire længer som ejendommen består af. Herved får du det helt rigtige helhedsindtryk af denne skønne ejendom. Gårdspladsen har toppede brosten der fuldender stemningen for ejendommen.

Selve ejendommen er smukt placeret på grunden og ligger ugeneret med en formidabel panoramaudsigt over såvel skov og vand samt udsøgt jagtejendom.

Hovedhuset er flot med hvidpudsede vægge og rødt tag, der byder på to fulde plan og er oprindeligt opført i 1900. Hovedhuset indeholder pt. To boliger og kan bruges af flere generationer mv. I 2012 gennemførte den nuværende ejer en renovering af hovedhuset.
Hovedhuset er bygget med tanke for sin betagende beliggehed flot sammen med landskabet, de store lysgivende vinduespartier skaber transparens og luft og lader på elegant vis ude som inde smelte sammen i en harmonisk enhed.

Som en ekstra bonus bør det bemærkes, at der er udgang til terrasse fra alle rum i stueetagen - dog med undtagelse af soveværelset og de 2 badeværelser.

Æstetik og funktionelt er nogle er nøgleordene i indretningen. Med hele 7 værelser og tre fantastiske opholdsrum er der både plads til at være og vokse og ejendommen er et oplagt match for flere generationer, stor familie. Der er også mulighed for at drive erhverv.

Når man træder ind i hovedhuset kommer man ind i en smuk hvidmalet fordelingsgang der leder dig mod højre og ind i en af huset samlingspunkter, det store smukke køkken alrum. Her er et stort og lækkert køkken samlingspunktet. Der er plads til spisebord og en hyggekrog hvor udsigten fra de store vinduespartier gør at man også her kan nyde den smukke natur ejendommen ligger midt i.

Fra køkkenet er der adgang til master bedroom med walk in closet og eget badeværelse.
Der er ligeledes adgang til endnu en fordelingsgang som leder dig op til førstesalen, som på nuværende tidspunkt er indrettet til selvstændig bolig, men nemt og enkelt integreres sammen med det øvrige af hovedhuset.

Bevæger du dig tilbage til indgangen og fordelingsgangen bliver du ledt hen af gangen hvor der er adgang til 2 store flotte lyse værelser samt et badeværelse.
For enden af fordelingsgangen ligger et større bryggers med udgang ud til haven. Derudover ligger der i forlængelse af bryggerset et større værelse, med adgang til hems og derfra videre udgang til terrasse. Er perfekt til teenageren eller større børn.

Her er ligeledes en større stue med et stort vinduesparti, så man fra sofaen igen har mulighed for at nyde den smukkeste udsigt samt endnu en stue med udgang som pt. Er indrettet som aktivitetsrum med bordtennis mv. Fra begge stuer er der udgang til gårdspladsen.

Lejligheden på 1.salen har den samme charme og harmoni som stueetagen, hvor der her er synlige hanebånd, loft til kip, en udsigt til vandet der kun bliver forstærket af at komme på 1.salen og indrettet med stor åben stue med panoramavinduer, åbent køkken i forbindelse med stuen, åbent disponibelt rum med plads til vaskesøjle, lyst brusebadeværelse samt 3 værelser - det ene med udgang til en skøn og ugeneret tagterrasse. Fra denne terrasse har du den mest fantastiske udsigt ud over vandet.

Fra hovedhuset og over gårdspladen møder du den skønneste have. For enden er der opført en privat shelter og egen rygeovn. Så har du lyst til en skøn aften og nat i naturen kan denne nydes i din egen shelter.
Tæt på shelteren er også en gammel jagthytte der byder på uanede muligheder.

En af længerne ligger med den skønneste udsigt over haven og vandet. Der har tidligere været gildesal i denne længe, men er nu under ombygning og kan anvendes til bolig, yoga studie, attelier- mulighederne er mange. Et er sikkert med det store panoramavindue får du naturen helt ind i ejendommen.

Den sidste længe indeholder et stort og lækket værksted.

JAGTEJENDOM

Grunden tæller 25 hektar og ligger smukt indpakket i fredskov, strandeng og smukke naturarealer med søer, hertil et lille bådeleje til joller. Her er et rigt dyreliv med meget råvildt der også tæller remise med veletableret fasan voliere til evt. udsætning og super forhold til andejagt/trækjagt ved vildtreservatet Præstø Fjord.

17 hektar af grunden er udlagt til traditionel landbrugsjord der er forpagtet ud.

Ud fra kysten er ligeledes det bedste spot for fiskeri - gedder, havørreder samt hotspot for hornfisk i maj måned.

I skoven findes flere skønne områder herunder et shelter. Her er mulighed for at køre på ATV eller bare gå en tur og nyde dem smukke natur. Mulighederne er du med til at skabe.

Denne unikke liebhaverejendom skal ganske enkelt opleves. Ring og bestil en fremvisning i dag!Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk