Liebhaverejendommen Rønnebo - hvor sjæl og æstetik forenes | Henrik Ejby

Liebhaverejendommen Rønnebo - hvor sjæl og æstetik forenes

Billedskøn liebhaverejendom der med alle sine finesser, skaber en symbiose af glæde og fryd for øjet.

Boligen er lys og indbydende med åbne, lyse rum, og valget af materialer og linjer er nøje gennemtænkt med henblik på at reflektere den oprindelige arkitektur og æstetik.

Rønnebo er en smuk og velbevaret liebhaverejendom fra år 1900. Ejendommen består af selve boligen på 183 kvadratmeter med yderligere 88 kvadratmeter stor, højloftet kælder med gulvvarme overalt, og hertil kommer annekset, som en tro kopi af selve hovedhuset.

Anneks med spændende muligheder. Her er et gæsteafsnit på 1.salen med sovepladser og underetagen indbyder til både til muligheder for hjemmekontor, atelier eller klinik, men også et sted, hvor der kan holdes fester, når venner fra nær og fjern besøger jer.

Det første syn der møder jer, er det smukke gårdhavemiljø - bag de smukke sorte smedejernsporte der sammen med det tilsvarende hegn, grænser haven smukt ind. Der er blomstrende træer og grønne buske. Ejendommen står smukt med oprindelige detaljer såsom gavlkvist med små vinduer og et rigt dekoreret murværk.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald. Plads er der rigeligt af og dette i alle 3 etager.

Man får ganske enkelt kun det bedste - om man bevæger sig rundt indvendig eller på den herlige haves terrassemiljø. Indretningen byder på et stueplan med et stort, forbundet dagligområde, hvor stue, spisestue med et henrivende stukloft og køkken ligger i åben forbindelse og et kontor, hvor man kan følge aktiviteterne i den flisebelagt gårdhave. Der er overalt bevaret de oprindelig vinduer, som er smukt restaureret og det massive hvidmalede plankegulv giver kun det hele endnu mere kant - mens den effektive pille-brændeovn, sagte kaster varmen ud i rummet og god stemning.

Stueplanet har også herreværelse, baggang med nedgang til den højloftede og meget anvendelige underetage samt en smuk og betagende entre med trappe til 1.salen

Første sal, hvor der lyse og venlige går igen, rummer to værelser samt husets master bedroom med udgang til en stor terrasse, hvor blikket ud over byens tage kan nydes i fulde drag. Hertil kommer endnu et badeværelse med udgang til endnu en altan.

Underetagen er overalt med opvarmet klinkegulv, en lofthøjde og en rar duft af der får en til og ville opholde sig i underetagen - kan dog ikke godkendes til bolig, men man føler det sådan, især når man ser det store smukke gæstesektion med flere rum, viktualierummet som de fleste sikker vil kalde vinkælder, smagfuldt badeværelse med bruseniche, åbent vaskerum med maskiner samt forkælder med opgang til haven.

Ord og billeder kan dog ikke yde denne fantastiske ejendom og flot indretning fuld retfærdighed - vi anbefaler en fremvisning, så man får alle detaljer og det store overblik. Ring og aftal en tid.

Stubbekøbing er en rigtig hyggelig lille by, som har alt hvad man med rette må kunne forvente af dagligvare og specielbutikker, en aktiv havn for lystsejlere og infrastrukturmæssigt særdeles ideel, idet motorvejen - både syd- og nordgående nåes indenfor 10 minutter, der er ca. 15 kilometer til Nykøbing Falster, efterskolen Gundslevholm ligger ca.. 6 km. væk og i nærområdet er der flere små økologiske landsteder med friske råvarer og endelig er der cirka 60 minutters kørsel til København.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk