Æstetisk ejendom fra 1910 - gennemgribende renoveret i 2013 - klar til indflytning | Henrik Ejby

Æstetisk ejendom fra 1910 - gennemgribende renoveret i 2013 - klar til indflytning

Æstetisk ejendom fra 1910 med både 1.sal og mindre kælder, på en af byens mange rolige veje, lige i hjertet af selve Stubbekøbings gamle bydel.

Ejendommen der er gennemgribende renoveret i 2013, fremstår ualmindelig flot og indflytningsklar, med sine smukke hvidmalede facader og sorte tagsten, gulvvarme i hele stueetagen, højt til loftet, alt i lyse farver og en masse spændende detaljer.

Grunden på 459 kvm har en nem og overskuelig have. Derudover indkørsel samt vestvendt fliseterrasse.

Stubbekøbing er en rigtig hyggelig lille by, som har alt hvad man med rette må kunne forvente af dagligvare forretninger, et stort byggemarked samt en række andre butikker. En meget aktiv havn for lystsejlere og den historiske færge til Bogø. Desuden skole, børnehave, motionscenter, sportshal og mange andre fritidstilbud.

Infrastrukturmæssigt ligger ejendommen særdeles ideelt, idet motorvejen - både syd- og nordgående kan nås på 10 minutter. Der er ca. 20 kilometer til Nykøbing Falster og København nås på en time i bil.

Når du åbner den smukke hoveddør, der vender ud mod Rønvej, kommer du til en stor entré. Her er den originale trappe til 1. salen bevaret, og der er let adgang til alle husets rum.

Til venstre ligger den store stue med karnarp samt udgang til vestvendt fliseterrasse.

Til højre det store køkken/alrum, som kan deles op, såfremt man ønsker yderligere et værelse. Ligefrem ligger husets store badeværelse i let forskudte plan. Fra Entre er der også adgang til mindre kælder, som indeholder alle installationer samt opbevaringsplads.

På første salen er der repos og 3 rummelige værelser, hvoraf det ene er med udgang til balkon. Et af de andre værelser er forberedt til at blive delt op til etablering af endnu et badeværelse, idet alle installationer er ført frem hertil.

Med denne ejendom får man rigtigt meget for pengene - blot 10 minutters kørsel fra Sydmotorvejen.

 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk