Fantastisk ejendom til en yderst attraktiv pris. | Henrik Ejby

Fantastisk ejendom til en yderst attraktiv pris.

Solen skinner om kap med de sortglasserede tegl - fra den store fantastiske ejendommen.

Naturen kommer helt tæt på - når man sidder på 1.salen og kigger ud af det store vinduesparti i gavlen mod syd og sindet fyldes op af det kuperede terræn med marker og skov eller blot vælger en tilfældig plet på grunden.

Der er ingen naboer kun de åbne vider - hvor der på marken mod syd - ses de gamle storstensgrave - en langdysse samt et fritstående jættestuekammer - som skaber stemning og historie for området. Grunden er stor og anlagt med primært plæne - den store trægarage har plads til båden & det kombinerede garageanlæg og anneks - huser idag fruens frisørsalon og naturligvis åben for andre muligheder.

Den offentlige skole og institution ligger i gåafstand - 8 min. kørsel herfra ligger den anderkendte friskole Øster Egesborg - motorvejstilkørsel nr. 40 ved Udby nåes indenfor 10 min. kørsel og turen til København herfra er på en lille times tid - ligesom handels- og stationsbyen Vordingborg ligger blot ca. 5 km. væk - hvorfra der er timedrift med DSB til København.

Ejendommen`s historie er tilbage fra 1877 og blev for omkring 10 år siden købt af en lokal tømrermester - der i tankerne så og skabte det vi i dag ser - blot med andre ejere i dag.

Pladsen i ejendommen er stor - der er 183 kvm. i stueplanet og med de 137 kvm. der tillige er på 1.sal - når vi de 320 boligkvm. - hvor det gennemgående træk er store rum.

Man træder ind i entreen - der fører en til venstre ind i en åben stue - hvor man glædes over at træde ud på den lukkende vestvendte terrasse, der ligeledes har trin ned til haven. I stuen er der også trappe til 1.salen og en flot åbenhed ud til spisekøkkenet. Bryggerset er med utal af skabe - der er gæstetoilettet - soveværelset er enormt og med direkte adgang til det store badeværelse.

På 1.salen drages man automatisk hen mod glasfacaden - hvor roen bare falder på ved udsigten - der er bar og billard - 2 soveværelser og toilet.

Den venlige landmand - hvis jorder støder op til - har givet sit tilsagn til evt. tilkøb af en smule jord eller alternativt leje.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk