Velholdt og rummeligt fritidshus i det hyggelige Sandvig

Sandvig er en fin lille by med beliggenhed ud til Bøgestrømmen og man mærker tydeligt at den lille tilhørende havn i fordums tider var et aktivt sted for områdets fiskere.
Her er godt fællesskab med sociale arrangementer, og en hyggelig landsbystemning, med en befolkning hvor alle aldre er respræsenteret.

Fra Sandvig Havn kan man tydeligt se Stege på Møn - Nyord og i det fjerne skimtes Jungshoved.

Badestranden er lille og ikke særlig kendt - men bestemt hyggelig og badebroen nåes ad markvejen nord for havnen.

Området - åbne marker og skov, ikke langt til købstaden Præstø med de toppede brosten, tager kun 15 minutter. Golfbanerne enten på Møn eller ved Mogenstrup nåes på under 25 minutter.

Muligheden for plads i havnen til båden er god og den årlige udgift meget overkommelig.

Huset er et meget veldisponeret Skarridsø Hus, som gennem de seneste år er blevet tilbygget og moderniseret, og nu fint rummer en familie.

Allerede ved ankomsten til huset, mærker man tydeligt hvordan roen og freden sænker sig, og det fine kig til Bøgestrømmen fra indkørslen, indbyder til en tur på Havnen eller stranden.

Når du går ind ad entreen ledes du videre til 2 gode værelser, hvoraf det ene i dag anvendes som walk-in closet med store rummelige skabe, og det andet som husets soveværelse.

Det er også her at husets nydelige flisebadeværelse med gulvvarme, brus, vask og skab ligger.

Går du videre kommer du ind i kernen af huset, som er et kombineret køkken/ alrum med dejligt lysindfald fra ovenlysvinduerne, indbygget i forbindelse med ny tagbelægning. Køkkenet fremstår dermed meget lyst og indbydende med stort vinduesparti ud til haven, og med fine hvide skabe og alt i hårde hvidevarer.
Herfra er der også udgang til husets sydvendte overdækkede træterasse, hvor du kan nyde fuglenes fløjten og den lukkede have.

Stuen er lavet som tilbygning og placeret nogle trin nede i forhold til køkken/ alrummet, og er virkelig hyggelig med stort vinduesparti til haven og en god brændeovn til den lidt køligere årstid. Her er fliser med gulvvarme.

I tilstødning til køkkenet ligger meget praktisk, bryggerset, som rummer vaskemaskine, køleskab og nogle gode skabe til opbevaring. Her er også en lille lem i gulvet - praktisk som det lille viktualierum.

Det 3. og sidste af husets værelser, er indrettet med briks til to, samt kontorplads.

Huset opvarmes med varmepumpe opsat 2018, el-paneler samt brændeovn, og har pæne gulve i lys ask, samt fliser i stuen og badeværelse.

Haven er nem og anlagt med sten i indkørslen, samt buske og træer som fint danner rammen om hele herligheden.

Endvidere er der en god garage med tilhørende isoleret skur, med fin plads til opbevaring.

Alt i alt et virkelig hyggeligt, velholdt og indbydende fritidshus i god kvalitet - Lige til at flytte ind i.

Sælger bebor huset hele året, hvilket også kunne være en mulighed for den kommende ejer, hvis man vel og mærke opfylder kravene for at bo helårs i et fritidshus.
 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk