Masser af plads i 2 plan og totalt renoveret med gildesal i kælderen | Henrik Ejby

Masser af plads i 2 plan og totalt renoveret med gildesal i kælderen

Turen til og fra København af motorvejen tager ca. 1 time. Når turen går hjem og det høje punkt for enden ad afkørsel 41 toner fremkommer et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur - Farø-broen og Storstrømmen - skoven, markerne til syne og den landlige ro falder automatisk på.

For enden ad afkørslen drejes til venstre mod Stensved - en lille køretur på under 5 minutter og byskiltet viser, at vi er ved at være hjemme.

Stensved er en mindre by - den har alt hvad man med rette må kunne forvente - 2 supermarkeder, boldbane, sportshal, skole til og med 9. klasse, børnehave o.s.v. - alt væk fra storbyens stress og larm.

Området er også rig på natur og kultur - bl.a. Petersværft - der består af en lille gruppe velbevarede, kønne huse, en barklade og en bro, hvor man kan ankre op. Dette intakte kulturmiljø, bygget af Peter Johansen, finansmand og godsejer, var en kort overgang skibsværft omkring 1777, og fra 1807-1814 fungerede værftet som fl ådebase under Englandskrigene. På begge sider af Petersværft
breder skovene sig, Stensby Skov mod vest og Langebæk Skov mod øst. Nær kysten finder man stadig statelige flådeege. Egetømmeret blev brugt til bådbyggeri og egebarken brugtes til garvning. Barken opbevaredes i Barkladen inden den blev fragtet videre.

Petersværft ligger ud til kysten mellem Stensved og Langebæk.

For enden af Skyttemarksvej er der adgang til det store - tidligere militærområde - ved Kulsbjerg. Området er nu ændret og blevet et fristed for passionerede sportsfolk - hvor der netop er blevet indviet 2 nye mountainbike-spor etc. og sammenholdt med den pragtfulde natur - er det et yndet sted.

Ejendommen her på Skånningevej 40 ligger så genialt, at - hvis man har børn - kan de uhindret gå direkte til skolen og ellers er der et godt stisystem gennem hele området.

BEMÆRK: I energimærket er kælder taget med i beregningen.

Ejendommen ligger på en stor og velanlagt hjørnegrund, hvor det meste er plæne, der er stor hævet træterrasse mod syd, ligesom carporten og udhuset bliver opført inden overtagelsen.

Ejendommen har også gennemgået en gennemgribende renovering - og vi mener virkelig gennemgribende - så det eneste man som køber behøver er, at flytte sine ting ind og da ejendommen står tom, kan dette foregå omgående.

Ejendommen har 2 plan - dels et stueplan og en underetage/kælder, som er hævet, således at man for at komme op til hoveddøren, har trin op.

Entre`en er lys og med klinkegulv, den fungerer også som fordelingsgang og har trappe ned til underetagen.

Her flisebadeværelse med kar, 4 store værelser, lyst åbent køkken med alt i hvidevarer samt åben vinkel opholds/spisestue med udgang til stor sydvendt træterrasse - hvor de 11,5 kvm. er overdækket og med trin ned til haven.

Underetagen er utrolig anvendelig og højloftet, med fordelingsgang med opgang til indkørslen, fyrrum med både oliefyr og olietank, brusebadeværelse med vaskemaskine og plads til tørretumbler, ligesom der er gulvvarme i selve brusenichen.

Stort og anvendeligt kælderrum med plads hobbysysler og dertil 3 gode kælderrum - overalt med ca 230 centimeter til loftet - så underetagen kan virkelig bruges.

Her er masser af plads og klart til at en ny familie rykker ind og nyder tilværelsen.
Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk