Alt er renoveret i perioden fra 2004 til 2009 og der er mange fede detaljer | Henrik Ejby

Alt er renoveret i perioden fra 2004 til 2009 og der er mange fede detaljer

Umiddelbart før man kører ind i Nyråd fra Vordingborg-siden - drejer man til højre af Drejerskovvej - man passerer skoven på begge sider - kører faktisk også henover Bakkebølle-stien (der fører en ind til Vordingborg - langs vandet) og vejen svinger rundt til venstre ud i Skellet.

Ca. midtvejs på Skellet ligger ejendommen - trukket godt tilbage fra vejen og med en imponerende indkørsel - både hvad angår bredden - men også måden den er anlagt på - men de smukke brostensfelter og de mange nedbyggede spots - der ligesom sætter det hele i perspektiv.

For enden af indkørslen ligger garagen - den er ret stor - der er automatisk port - plads til også en større bil - lem op til loftet - hvor der også er ret god plads til opmagasinering og under samme tag - et mere åbent rum - hvor brændet, cyklerne, plæneklipperen o.s.v. - kan stå trygt og godt.

Mellem villaen og garagen er det gårdplads - den fungerer også som terrasse - det meste af haven er plæne og bag plankeværket ligger en boldbane - så forholdene for børnefamilien er også helt i top.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, pizzaria, DagliBrugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

For enden af den store, flotte og markante hovedtrappe ligger hoveddøren - hvor er det sted vi starter.

Når hoveddøren går op - får man ligesom et fantastisk indblik i det meste af ejendommen - lige fremme ligger både den åbne trappe til 1.salen og tilsvarende ned til kælderen. Som afskærmning er der opsat store glasplader i hærdet glas - så lyset får optimale betingelser.

Inde til højre ligger køkkenet - elementerne er hvide - der er alt i hvidevarer og åben forbindelse ind til stuen - der har dobbeltdør ud til terrassen - som vender stik syd - så solen kaster sine stråler hele vejen gennem ejendommen.

Badeværelset er lyst - der er dobbelt håndvask og muret bruseniche med 2 brusehoveder.

For enden af trappen på 1.salen ligger et repos - på begge sider af reposet er der velux-vinduer som også sørger for - at lyset har de bedste betingelser.

Inde til højre ligger soveværelset - det er det største af værelserne på 1.salen og her er også et indbygget skab med skydelåger.

På den anden side af reposet ligger 2 børneværelser - som begge har opgang til hems.

Underetagen er højloftet og ret anvendelig med klinkegulv - her er åbent disponibelt rum - de fleste vil nok kalde det et teknikrum - fordi alle el- vand- & varmeinstallationerne sidder her - der vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, stort hobbyrum med brændeovn og plads til projekteren.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk