Smuk landejendom med havudsigt

På det smukke Nordfalster, ligger denne flotte og meget velholdte 3 længet liebhaverejendom med
180 grader havudsigt og mange anvendelsesmuligheder: Hesteejendom eller andet dyrehold, hobbylandbrug, fritidshus (flexbolig), lystejendom, helårsbolig - kun fantasien sætter grænser.
Til ejendommen er der 1,8 ha. Jord udlagt med hestefolde og ridebane. Ejendommen er beliggende på et regulært jordstykke med plæne, stor vestvendt fliseterrasse med smuk vandudsigt og udsigt til de åbne marker, hyggelig østvendt flisebelagt gårdsplads samt 4 hestefolde med vandkopper samt ridebane.

Ejendommen har en rigtig god størrelse uden megen vedligeholdelse. Beboelsen er på 239 kvm samt garage/udhus, hestestald, udhus og staklade. Beboelsen er opført i sten, hvidmalet og tækket med strå.

Staldbygning er isoleret med ydervægge i stålplader og med ståltag, 4 stk. ca. 12 kvm store hestebokse, saddelrum, foderrum og 80 m2 ikke isoleret halmopbevaringsrum. Hvis boksvæggene fjernes, har man 120 m2 isoleres værksted, garage, lager eller mulighed for at opsætte swimmingpool.
Udhus muret med ståltag.
Staklade i træ med ståltag.

Ejendommen har gennemgået den helt store renovering i 1998, - bl.a. vinduer og døre, gulve, lofter, køkken, bad m.m. og er således istandsat og herefter løbende vedligeholdt.

Ejendommen indeholder en entre med åben adgang til stue og køkken. Flisebadeværelse med bruser og skab/vaskearrangement.
Stort lyst køkken med et væld af skabe, god bordplads og alt i maskiner.
Meget stort bryggers med vaskemaskine , tørretumbler og stålvask med underskabe. Herfra direkte udgang til indbygget udhus.
Lille entre med adgang til kontor/værelse og stue.
Soveværelse med skabe.
Stor kombineret stue med brændeovn og varmepumpe samt vindeltrappe til ejendommens 1.sal.

1.sal er med åbent til kip overalt og indrettet med:
Meget stort åbent arbejdsværelse/stue med synlige hanebånd og vinduesparti i hele gavlen mod øst, med udsigt over folde og åbne marker.
Vestvendt værelse med tilsvarende glasparti og den skønneste vandudsigt og udsigt til de åbne marker.
Gangareal, toilet med vask samt et dejligt kvistværelse.
Trægulve overalt på 1.sal.
Klinke- og murstensgulve i stueetagen.

Gulvvarme - forberedt til alternativ energi - i køkken, bryggers, entre og badeværelse i stueetagen.

En virkelig smuk og dejlig ejendom lige til at flytte ind i. En ejendom der bør ses og opleves ude og inde.