Unik ejendom til dem der ønsker lidt mere...

Leder DU efter en ejendom der kan LIDT mere ?
Denne ejendom byder på et væld af muligheder:

Kombinationen af en skøn bolig med masser af plads både inde og ude, en helt unik placering med kort afstand til byens mange faciliteter - skole, indkøb, idræt og meget andet kan nås i gåafstand - gør det til et en særdeles spændende og sjælden udbudt ejendom.

·Skøn 200 kvm. stor familiebolig der bærer navnet Klondike med plads til hele familiens ønsker og drømme
·Store og gode udbygninger med gode tilkørselsforhold til den selvstændige håndværker, frisøren, revisoren eller måske noget helt fjerde.
·Den pladskrævende hobby - den kreative sjæl eller gør-det-selv manden.
·Ideelle forhold for hobby-dyrehold - heste, får, geder.
·Staldbygning med plads til 4 heste, ridebane, folde, med 2,3 ha jordtilliggende midt i Stensved med mulighed for udstykning af byggegrunde.
·Beliggende midt i Stensved
·Kun 1 times kørsel fra København

Med sin smukke arkitektur og karakteristiske gule og røde farver fremstår ejendommen flot og markant.

Når du træder ind i ejendommen bliver du budt velkommen af en lys og indbydende hall der forbinder stueplan med førstesalen via en elegant trappe. Førstesalen består af en værelsesafdeling på tre store veldisponerede rum i alt.

Ejendommen er løbende moderniseret og vedligeholdt i respekt for husets oprindelige arkitektur gennem de seneste to årtier. Dette ses i detaljer som for eksempel den smukke klassiske stuk, der pryder i den store herskabelige spisestue eller den smukt rundede pejs med brændeovnsindsats.
De to stuer ligger en suite og denne indretning giver masser af udsyn gennem huset og tilføjer lige det ekstra, der gør boligen til lidt ud over det sædvanlige. I alle stuerne er der et smukt og naturligt lysindfald.

Køkkenet, som er stort og moderne indeholder spiseplads, elementer i en charmerende stil, nyere hvidevarer, bl.a. loftintegreret emfang. Køkkenet er et centralt rum i boligen med plads til at være sammen.

Stueplanen rummer udover gang også et stort badeværelse, samt bryggers med vaskefaciliteter.

Historien bag ejendommen Klondike fortæller at Klondike er navnet på et legendarisk guldgraverområde i Canada, hvor 2 brødre havde været guldgravere. Hjemme i Danmark igen, byggede de denne gård og opkaldte den efter deres eventyr.

Boligen fremstår fra ende til anden lys, indbydende og indflytningsklar.