I BEHØVER IKKE FLYTTE LAAAANGT UD PÅ LANDET FOR AT FÅ DRØMMEN OPFYLDT

NEDSAT 20%
Her er Plads til heste - Midt i byen.

- Ideelle forhold for den lille hesteflok - Staldbygning med plads til 4 heste, ridebane, ca.2 ha med folde mm. findes allerede.

- Skøn 200kvm familiebolig med plads til hele familiens ønsker og drømme.

- Store og gode udbygninger med gode tilkørselsforhold til den selvstændige håndværker, frisøren, revisoren eller måske noget helt fjerde.

- Den pladskrævende hobby - den kreative sjæl eller gør-det-selv manden.

- 2,3ha jordtilliggende med mulighed for udstykning af byggegrunde.

- Beliggende midt i Stensved By.

- Kun 1 times kørsel fra København.

Kombinationen af en skøn bolig med masser af plads både inde og ude, en helt unik placering, midt i Stensved, med kort afstand til byens mange faciliteter - skole, indkøb, idræt og meget andet kan nås i gåafstand - gør det til et en særdeles spændende og sjælden udbudt ejendom.

Med sin smukke arkitektur og karakteristiske gule og røde farver fremstår ejendommen flot og markant.

Ejendommen er, gennem de seneste to årtier, løbende moderniseret og vedligeholdt i respekt for husets oprindelige arkitektur.

Dette ses i detaljer som for eksempel den smukke klassiske stuk, der pryder i de herskabelige stuer og den smukt rundede pejs med brændeovnsindsats. De to stuer ligger en suite og denne indretning giver masser af udsyn gennem huset og tilføjer lige det ekstra, der gør boligen til lidt ud over det sædvanlige.

Køkkenet, som er stort og moderne med plads til at være sammen. Indeholder spiseplads, elementer (Svane) i en charmerende stil. Nyere hvidevarer, bl.a. loftintegreret emfang.

Stueplan rummer ud over gang også et stort badeværelse, samt bryggers med vaskefaciliteter.

En lys og indbydende hall forbinder stueplan med førstesalen via en elegant trappe. Førstesalen består af en værelsesafdeling på tre store veldisponerede rum i alt.

Boligen fremstår fra ende til anden lys, indbydende og indflytningsklar.

Til ejendommen hører en velinrettet staldbygning med 5 dejlige lyse bokse - hver med vindue og frostsikret vandforsyning, her er også god plads til rideudstyret i det tilhørende sadelrum. En velanlagt ridebane 20x40m, drænet og med god bund. Ca. 2 ha er udlagt til flere folde - såvel græs- som jordfolde samt et stort læskur, er andre faciliteter, der kalder på den hesteinteresserede familie.

I ladebygningen er der masser af plads til hobbyværksted, lager/opbevaring, den lille virksomhed, gildesal eller noget helt femte. Kun fantasien sætter grænser.

Denne store bygning rummer udover et stort åbent laderum med høloft - et brandsikret aflåseligt lagerrum, 2 disponible rum samt et brændehus.

Kontakt os med det samme og bestil en fremvisning, for denne ejendom skal ses.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk