Unik hesteejendom centralt i Stensved

Denne flotte liebhaverejendom, der bærer navnet KLONDYKE, er en helt unik mulighed - og oplagt, til den hesteinteresserede familie.

Ejendommen med tilhørende 2,3Ha jord er placeret midt i byen Stensved, og dermed fås kombinationen af en skøn bolig, god plads og kort afstand til byens mange faciliteter.

Stensved er en attraktiv by med både skole, flere supermarkeder og et rigt idrætsliv, så alle familiens fritidsønsker kan realiseres.
Der er gode ruter til ture på hesteryg nord for byen, og i de omkringliggende skove.

Da denne ejendomme og de tilhørende hektarer jord er indrettet til hestehold for nuværende er det oplagt at fortsætte i samme spor. Her er folde samt en 20x40 meter drænet ridebane med en god bund. I staldbygningen er der ligeledes gode bokse hver med vindue og frostsikret vandforsyning, samt god plads til rideudstyret i det tilhørende sadelrum.

I ladebygningen er der god plads til andre hobbyer eller måske liberalt erhverv. Denne store bygning rummer udover et stort laderum med høloft - et brandsikret aflåseligt lagerrum, 2 disponible rum, brændehus.

Stuehuset er ikke til at overse med sin flotte gule facade og røde detaljer samt mahognivinduer.

Ejendommen er løbende moderniseret og vedligeholdt i respekt for husets oprindelige arkitektur gennem de seneste to årtier. Dette ses i detaljer som for eksempel den smukke klassiske stuk, der pryder i den herskabelige spisestue eller den smukt rundede pejs med brændeovnsindsats. De to stuer ligger en suite og denne indretning giver masser af udsyn gennem huset og tilføjer lige det ekstra, der gør boligen til lidt ud over det sædvanlige.

Køkkenet, som er moderne, indeholder udover stor spiseplads, elementer i en charmerende stil. Her er hvide fyldningslåger, vitrineskabe og med god plads til madlavningen.

Stueplan rummer også et stort badeværelse, samt bryggers, der er praktisk afskærmet fra entréen.

En lys og indbydende hall forbinder stueplan med førstesalen via en elegant trappe. Førstesalen består af en værelsesafdeling på tre store veldisponerede rum i alt.

Slutteligt er det værd at fremhæve den velanlagte nemme have, der nydeligt indrammer huset. Fra den vestvendte træterrasse er der udsigt til en lille sø omgivet af farverige stauder.

Boligen fremstår fra ende til anden lys, indbydende og indflytningsklar.

Kontakt os med det samme og bestil en fremvisning, for denne ejendom skal ses.

Historien bag ejendommens navn KLONDYKE fortæller:
Klondyke er navnet på et legendarisk guldgraverområde i Canada, hvor 2 brødre havde været guldgravere.
Hjemme i Danmark igen byggede de denne gård og opkaldte den efter deres eventyr.