Stort sommerhus med kun 50 meter til vandkanten ved Ore Badestrand | Henrik Ejby

Stort sommerhus med kun 50 meter til vandkanten ved Ore Badestrand

Ejendommen der engang var kendt som Ore Strand kro, er nu omdannet som fritidshus og udbydes som projektejendom eller som fritidsbolig for den pladskrævende
familie, der ønsker noget ud over det sædvanlige. Det kan også være to eller flere familier, da ejendommen er så stor at en opdeling kunne være en mulighed.

Ejendommen ligger ved Ore Strand I Vordingborg og med kun ca. 50 meter til vandkanten ved Ore Strand kan både den mest fantastiske udsigt og badeturene nydes I fulde drag.

Ejendommen er oprindeligt bygget I 1930 og har et boligareal på hele 378 kvm fordelt på to plan. Derudover er der kælder på yderligere 40 kvm.

Ejendommen har i stueetagen smukke synlige bjælker i loftet, som er med til at skabe en unik stemning når man går rundt i de smukke stuer. Derudover består stueetagen af en stor kombinerede opholds-og spisestue. Derfra er der udgang til overdækket terrasse med en dejlig ugenert have.

Haven er dejlig og lukket med høj beplantning, der er plæne og gårdspladsen byder en velkommen med udsigt til vandet mod syd.
Fra stuen leder en smuk trappe til 1. Salen. Derudover indeholder stueetagen stor entre, toiletter og et lyst køkken.
1. salen består af en stor lys stue med loft til kip, smuk vandudsigt og udgang til stor altan med hvor vandudsigten også kan nydes.

Endvidere finder du toilet med brus, to værelser og soveværelser.

Der er mange muligheder med ejendommen da den indbyder til enten en ombygning eller større renovering - hvad enten ønsket er at benytte ejendommen som fritidshus eller se det som et udviklings-eller investeringsprojekt. Det oplyses at den gamle del ud mod Skydevænget ikke er beboelig som den står nu og det var sælgers plan at søge om at rive denne del ned.

Muligheden er også at rive ejendommen ned og bygge nyt.

Ejendommen er perfekt for køberen der ønsker masser af plads, flere familier sammen eller den driftige der ønsker en spændende og unik projektejendom!


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk