SMUK 4 LÆNGET LANDEJENDOM VED JUNGSHOVED PÅ SYDSJÆLLAND – MULIGHED FOR HESTEHOLD

Drømmer du om at flytte på landet, hvor der er højt til himlen, frisk luft og mulighed for plads til heste? Så bør du se nærmere på Smidstrupgaard - en velholdt landejendom nær ved Jungshoved på Sydsjælland.

Mange kender Jungshoved fra Carit Etlars roman Gøngehøvdingen om Svenskekrigene,hvor Svend Poulsen (Gøngehøvdingen) - deltog i forsvaret mod Svenskernes hærgen, som blandt andet i 1659 medførte Svensk besættelse af Sjælland, Lolland-Falster og Møn.

Midt i alt dette ligger ejendommen Smidstrupgaard i et af Danmarks hyggeligste naturområder og samtidig med så megen historie, at dette kan tage pusten fra de fleste.

Ejendommens nuværende jordtilliggende er på lidt over 27.000 kvadratmeter, svarende til ca. 2,7 hektar, Ideelle forhold til at udlægge folde.

Haven er fyldt med grønne buske og store krogede træer, gårdspladsen giver en helt speciel stemning og den udtalte fred og ro, giver en plads til fordybelse. Her er mange skønne kroge hvor man kan nyde de dejlige sommeraftener.

Selve ejendommen har hvidkalket facade og et sort glaseret tegl tag der stråler om kap med solen. Til ejendommen hører flere udbygninger samt dertil to fritliggende maskinhuse. Der er her der er mulighed for at bygge om til hestehold.

Stuehuset er i 2 plan - 1.salen er gennemrenoveret for få år tilbage og fremstår skarp og med mange flotte detaljer. Stueetagen er der her mulighed for at modernisere så den kan komme på højde med 1. Salen.

I stueplan er der en bagindgang, her er masser af plads til overtøjet og samtidig også her man går ned i kælderen, som er ret rummelig - men ikke så højloftet.

I stueplan er der ligeledes også 2 store værelser - et åbent køkken/alrum som også er i åben forbindelse med stuen.
Entre`en er med skabe - der er lyst flisebadeværelse med brus og en stor spisestue - med åben trappe til 1.salen.

Repos`en på 1.salen er stor og fungerer også som fordelingsgang - her er toilet og 4 store værelser - det ene som sælger bruger til soveværelse har også walk-in closet.

Jungshoved er en lille halvø, der stikker ud ved Præstø, lige midt imellem Stevns klint og Møns klint. Det jævne, frugtbare morænelandskab afgrænses af lave kyster med strandskove og pynten Jungshoved længst mod øst.
Der er ikke langt til Roneklint med badestrand og kajakudlejning. Her langs den smukke kyst kan I gå lange ture og nyde synet af de smukkeste solnedgange.
kan også tage en tur på Præstø Fjord med turbåden Fjordkaperen, der sejler fra Præstø til Fed Havn på Feddet. Der er også mulighed for at opleve fortidsminder. I nærområdet ligger Roneklint Skanse, der blev opført omkring 1808 i forbindelse med Englandskrigene, og der er ikke langt til Borgbanken med den gamle kongeborg på Jungshoved. Borgen ligger utroligt flot i landskabet lige syd for Jungshoved kirke ud mod Bøgestrømmen og mod vest udmundingen af den lavvandede vig Jungshoved Nor.

Der er kun en rask køretur til købstaden Præstø med et charmerende handelsstrøg, livlig lystbådehavn, skoler, sportsfaciliteter og kulturoplevelser.

En rigtig spændende ejendom i pragtfulde omgivelser.

Der er indlagt Fibernet på ejendommen.

Er du interesseret og ønsker en fremvisning, kontakt os direkte på telefon 71994760