De hvide facader og sorte tegl skaber tilsammen de smukkeste rammer

Solbakkevej er en vej i den østlige bydel, hvor bybussen kører, der er kort gåafstand til lystbådehavnen, centrum, skole og uddannelsescenter og den nye svømmehal, så alt ligger lige om hjørnet.

Ejendommen er nok mest det, som de fleste vil kalde ualmindelig smuk og det fornægter sig ikke, hverken indvendigt eller udvendigt.

Ejer købte ejendommen i 2012 og har frem til dato, foretaget en gennemgribende renovering med stort set ALT.

Haven er nem og overskuelig, det meste er plæne, stor flisebelagt indkørsel med plads til flere biler, terasse i baghaven o.sv. - og vi tør godt love, at alt bare spiller.

Vordingborg er en gammel færgeby med en rig historie. Ruinerne af den gamle kongeborg, som var hjemsted for tre Valdemar-konger, er byens fremmeste seværdighed. Den eneste fuldt bevarede del, Gåsetårnet, er byens vartegn. Der findes desuden en historisk-botanisk have på voldterrænet; den er skabt i 1921 af landskabsarkitekt G.N. Brandt på grundlag af den ældste danske havebog fra 1647 Horticultura Danica af Hans Raszmussøn Block. Byens kirke Vor Frue Kirke stammer fra 1388 og ligger på kirkeengen, hvorfra resterne af en voldgrav strækker sig til slotsruinen.

Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog), kaserne (der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen) samt jernbanestation (med timedrift til København) og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. På halvøen Oringe findes et hospital for sindslidende. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

Hoveddøren ligger i den nordlige gavl, hvor man træder direkte ind i entre`en - hvor også trappen til 1.salen er placeret.

Stuen er stor og lys og ligger i åben forbindelse med køkkenet, hvor der også er udgang til den store overdækkede fliseterrasse og baghaven.

Her er trin ned til fordelingsgang der løber naturligt ud i det store bryggers/baggang (som ikke er godkendt til beboelse og står registreret som udhus !).

Her er oceaner af plads, masser af skabe, bordplads, vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til terrassen.

Her er også stort lyst badeværelse med muret bruseniche og entre med lille teknikrum og hvor trappen svinger smukt op til 1.salen.

For enden af trappen til 1.salen kommer den kombinerede repos og fordelingsgang, med lem op til loftet.

Her er badeværelse med både kar og brus (badekaret er ikke tilsluttet - men kan om ønskes - naturligvis gøres) samt 2 meget store værelser - hvor det ene kan opledes i 2 værelser, hvilket sælger bekoster og foranstaler, såfremt køber måtte ønske dette.