BELIGGENHED BELIGGENHED - skøn udsigt over vandet helt til MØN!

Huset sælges som sommerhus og helårshus. Grunden er på 2071 m2 og der må bygges første sal på. Bagerste grund kan sælges fra.


Faxe Ladeplads er fra gammel tid, kendt som en ferie og badeby. Tiderne har dog gjort - at det i dag går mere stille for sig - men flere af de gamle dyder er dog stadig intakt.

Byen ligger i Østsjælland med 2.872 indbyggere (2014) - i Hylleholt Sogn - under Faxe Kommune og befinder sig 5 kilometer sydøst for Faxe.

Faxe Ladeplads er i dag først og fremmest en havneby med både industrihavn, fiskeri- og lystbådehavn. Den er omgivet af en natur præget af skov og strand, og specielt Dyrehaven og Feddet vest for byen er meget attraktive naturområder. Dyrehaven er præget af gamle ege og to gravhøje, Troldhøje. Skoven strækker sig helt ud til kysten, hvor en stejl klint danner grænsen til Faxe Bugt - med vid udsigt til Feddet, Jungshoved og Møn.

Faxe Ladeplads Minipark er en turistattraktion, som er et besøg værd for hele familien. En nostalgisk oplevelse og tag tilbage til 1900-1920erne ved at gå en tur i den realistiske og flotte Miniby, der fremstiller datidens Faxe Ladeplads i målestok 1:10. Få et historisk indblik i livet i byen ved at læse den historiske tavle, der indeholder information om byen fra dens begyndelse for mere end 160 år siden.

Grundens størrelse giver muligheder. Som den er nu ligger den hen som en parklignende - man kan også udstykke den bagerste del og eventuelt sælge den fra (hvis man altså nænner det) - en anden mulighed kunne også være og etablere sin egen smukke præsentable opkørsel op til ejendommen og derved give det hele kant.

Ifølge ejer forholder det sig rent faktisk sådan, at hvis man river den nuværende bolig ned, er det tilladt at opføre en ny bolig i flere plan (helt op til hækken og ud mod vandet) og med det nuværende grundareal kan der bygges op til 600 kvadratmeter.

Mod vejen og naboerne er grunden lukket - med mod vandsiden er den åben. Fællesarealet foran kendes af de få - der kommer stort set ingen (udover dem der har deres ejendom) og for enden af arealet går trappen ned - til en pragtfuld sandstrand og det blanke vand.

Selve boligen har hvidmalede facader - taget er med eternit og den integrerede carport giver en vinkel på huset og en hyggeterrasse ud mod forhaven.

Hoveddøren åbner op og ind træder man i entre`en.

Til venstre ligger på værelser - lige frem et ekstra værelse - badeværelset er med brusebad - køkkenet er åbent - der er en lille spiseplads og den åbne stue ligger direkte op til - hvor den murede pejs skiller smukt af og døren ud til den overdækkede terrasse får næsten havet til at komme endnu tættere på.