Vandudsigt i 1. række med solnedgang over Stege Nor

Der er ikke mange steder i Danmark, hvor idyllen er så udtalt, som på strækningen rundt om Noret og der er kun ganske få ejendomme på strækningen, der er så nye som denne.
Et arkitekttegnet MØNHUS med masser af sjæl.

Denne unikke bolig ligger i den lille hyggelige landsby - Svensmarke - med kun 5 km. til Stege og 2 km til en af Møns bedste badestrande ved Østersøen.

Ejendommen ligger placeret på grunden, så det bærende element er udsigten og som ganske enkelt - tager pusten fra de fleste.

Grunden er på 1.184 kvadratmeter. Haven er nem at holde med bærbuske, æble- og blommetræer og et stort valnøddetræ

Ejendommen kan erhverves som helårsbolig eller som fritidshus efter flexbolig-ordningen.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden - vent til I oplever den storslåede natur. Møn ligger ud for Sydjællands østkyst. Mod nord siller Ulvsund Møn fra Sjælland, mod vest skiller Grønsund øen fra Falster og i sommerhalvåret sejler færgen Ida, fra Bogø over til Stubbekøbing. Møn er kendt for naturskønhed og pragtfulde badestrande - og som nævnt ligger den nærmeste 2 km herfra.
Her er kirker med kalkmalerier af Elmelundsmesteren og Geocentret ved Møns Klint er så absolut også en skøn oplevelse, ligesom Nordens første Dark Sky Park ligger på Møn - Nyord, med et certifikat af højeste karat.

Dette er kort fortalt en helt unik ejendom i et af Danmarks smukkeste naturområder og Møn er derfor også netop blevet godkendt af UNESCO som biosfære område. UNESCOS biosfæreprogram samler verden rundt steder med unik natur, hvor befolkningen vil udvikle liv og arbejde i pagt med naturen.


Hvis ønsker om mere grund skulle komme på tale, er der mulighed for at tilkøbe en ekstra grund - direkte ud til noret.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald, loft til kip og planløsning, hvor man fornemmer, at der tænkt over tingene. Pladsen fint afstemt - her er åbnet stuemiljø med brændeovn, trappe op til hemsen og stort vindues- og dørparti ud til terrassen og med følelse af, at naturen og vandet kommer endnu tættere på.

Der er også et praktisk køkken, 2 soveværelser, et lyst brusebadeværelse og en gennemgangskorridor - der levner plads til alt det praktiske - som man lige skal bruge - hvad enten det er cyklen, kajakken eller hvad det nu kan være.

Det hører også med til historien, at facaderne er i lærketræ, taget er med lægtet tagpap og vinduerne er med pulverlakeret aluminium udvendig og træ indvendigt.

Afslutningsvis skal det, som en anekdote, fortælles, at ejendommen ejes af den kendte designer Lissy Boesen.
Lissy Boesen er kendt for sine flotte legeskulpturer i naturmaterialer i knust granit/betonblanding i forskellige naturfarver. Hendes skulpturer står overalt i det offentlige rum både i ind- og udland - på torve og gågader, i skolegårde og parker. Lissys inspiration til den allerførste skulptur var katten. Et dyr, som hun holder meget af. Dens yndefulde bevægelser, rolige væsen og egensidige personlighed appellerer til både fantasi og følelser.
Senere er familien af legeskulpturer udvidet med bl.a. gravhunde, bamser, fugle, frøer og krokodiller.

Læs mere om og se Lissys smukke skulpturer på www. lissyboesendesign.dk