STILREN OG MODERNE BOLIGER I HISTORISK BYGNING | Henrik Ejby

STILREN OG MODERNE BOLIGER I HISTORISK BYGNING

5 liebhaverlejligheder er under opførelse i det gamle pakhus i Stege.

Pakhuset i Stege på Møn er fyldt med en spændende historie, der går mange år tilbage i tiden. Nu er Pakhuset ved at blive forvandlet til 5 lækre liebhaver lejligheder, der efter planen skal stå klar ultimo 2019.

Alle lejligheder vil få den skønneste udsigt over vandet og Stege Nor. Velkommen til pakhuset med smukke lejligheder i det attraktive Stege.

I Stege kan du gå på opdagelse blandet de mange lækre restauranter og Cafeer. I samme bygning som Pakhuset er Restaurant det gamle bryghus placeret, så der er ganske få meter til en skøn middag ude.

Du kan også tage på opdagelse i den smukke natur Møn er omringet af.

Alle lejlighederne har et smukt lysindfald og du kan underholde dine gæster i det rummelige Køkken/alrum. Du bor samtidig med hele byen rundt om hjørnet, men naturen ligger for dine fødder i baghaven.

I starten af projektet vil der blive sat en prøvelejlighed i stand til besigtigelse. Dette betyder for dig, at du selv kan være med til at indrette og vælge køkken, klinker samt gulv i netop din lejlighed og dermed få den lejlighed, du drømmer om.

Alle lejlighederne vil have et fast monteret fadølsanlæg, så der til hver en tid kan blive serveret en lækker kold øl, fra det lokale bryggeri Møns Bryghus, som tidligere har holdt til i Pakhuset.

Aktivt nabolag med gode naboer
Naturen ligger lige ude for døren. Til lejlighederne hører et større grønt areal, hvor der bliver etableret hyggehjørner, bålplads og en skøn badebro, så du nemt og enkelt enten kan tage en dukkert en skøn sommerdag, eller nemt og enkelt sætte din kajak i vandet og nyde Møn fra vandsiden.

Har du børn eller børnebørn ligger der en offentlig legeplads kun ganske få min. til fods fra Pakhuset.

Nyd en hverdag i lyse og skandinaviske omgivelser

I Pakhuset finder du smukke lejligheder, der hver har et åbent køkken og stue, hvor der er plads til at samle familie og venner til festlige middage. Her får du stemning, og du kan vælge mellem 5 forskellige boliger.
Lejlighederne på øverste etage har begge udgang til en tagterrasse, hvor du kan læne dig tilbage og nyde livet og den smukkeste udsigt over Stege Nor.

Ønsker du se lejlighederne i Pakhuset kontakt os direkte på telefon 71 99 47 60


Se mere om lejlighederne her >>

Er du interesseret i en fremvisning?

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk