Andelsbolig i stueplan med udsigt til vandet | Henrik Ejby

Andelsbolig i stueplan med udsigt til vandet

Bebyggelsen Havnehaven ligger i den sydlige del af Vordingborg, få minutters gang fra havnefronten.

Mere præcist er vel nok at sige, at vi er så tæt på sydhavnen, at vandet kan både anes og høres. Afstanden til lystbådehavnen er ganske kort, busstoppestedet er lige om hjørnet og man kan slentre en skøn aftentur på molen.

I umiddelbar nærhed ligger både Lidl, Netto & bageren - pizzariet det samme og på ganske få minutter i bil er man ude ved Ore badestrand, hvor det blå flag vejrer sagte i vinden.

Vordingborg har, udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien, gymnasium, HF, handelsskole, seminarium (såvel lærer som pædagog), kaserne (der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen) samt jernbanestation (med timedrift til København). Byen er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand.
Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og desuden er den prisvindende Prins Jørgens Garde tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.


Boligen ligger som sagt i stueetagen, så man kan fra sit køkken stå og kigge ud på sin bil, der kan parkeres næsten uden for døren.

Boligen vender, rent verdenshjørnemæssigt sådan, at morgensolen kan nydes på morgenterrassen mod øst, der ligger ved hoveddøren og aftenterrassen mod vest, hvortil der er adgang fra stuen.

Boligen er, deslige, en endelejlighed på 80 kvm. og du kan således gå omkring din bolig fra forhave til den vestvendte terrasse og have og der er desuden gavlvindue i stuen med udsigt til vandet.

Bolighen er virkelig velindrettet og der er således ingen spildplads.

Entréen fungerer også som fordelingsgang, her er plads til fodtøjet, gode skabe til diverse, ligesom boligens teknik er indstalleret og placeret i dette skab.

Badeværelset er lyst og rummeligt med dejlig muret bruseniche og nydeligt skabsarrangement med vask samt vaskesøjle.

Køkken og stue ligger i åben forbindelse med hinanden og levner stadig plads til både at kunne sidde og spise og nyde aftenen i sofaen og med vinduer fra gulv til loft og dør ud til haven. Med det store vinduesparti og det gode gavlvindue, kommer rigtig meget lys ind i stuen.

Desuden godt stort soveværelse med skabsvæg med skydelåger og ekstra børne/gæsteværelse, hvorved boligen nemt rummer 3 personer.

Parketgulve overalt, dog klinker i bad og entre.Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk