Andelsbolig ved Sydhavnen | Henrik Ejby

Andelsbolig ved Sydhavnen

Bebyggelsen Havnehaven ligger i den sydlige del af Vordingborg få minutters gang fra havnefronten..

Mere præcist er vel nok og sige, at vi er så tæt på sydhavnen, at vandet kan og høres. Afstanden til lystbådehavnen er ganske kort, busstoppestedet er lige om hjørnet og man kan slentre en skøn aftentur på molen.

I umiddelbar nærhed ligger både Lidl, Netto & bageren - pizzariet det samme og på ganske få minutter i bil - er man ude ved Ore badestrand - hvor det blå flag vejer sagte i vinden.

Vordingborg har, udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien, gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog), kaserne (der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen) samt jernbanestation (med timedrift til København) og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. På halvøen Oringe findes et hospital for sindslidende. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.


Boligen ligger som sagt i stueetagen, så man kan fra sit køkken stå og kigge ud på sin bil, der kan parkeres næsten ude for døren.

Boligen vender, rent verdenshjørne-mæssigt sådan, så morgensolen kan nydes på morgenterrassen mod øst, der ligger ved hoveddøren, og aftenterrassen mod vest, hvortil der er adgang fra stuen.

Til trods for at arealet kun er 68 kvadratmeter virker boligen utrolig rummelig, idet der ikke er nogen spildplads, er virkelig godt udnyttet, alt taget i betragtning.

Entre`en fungerer også som fordelingsgang, her er plads til fodtøjet, gode skabe til diverse, ligesom boligens teknik er indstalleret og placeret i dette skab.

Badeværelset er lyst og rummeligt med dejlig muret bruseniche og nydeligt skabsarrangement med vask.

Køkken og stue ligger i åben forbindelse med hinanden og levner stadig plads til både at kunne sidde og spise og nyde aftenen i sofaen, og med vinduer fra gulv til loft og dør ud til haven. Med det store vinduesparti kommer rigtig meget lys ind i stuen.

Desuden godt stort soveværelse og ekstra børne/gæsteværelse, hvorved boligen nemt rummer 3 personer.

Derudover er der en fritliggende bygning hvor man har sit eget seperate udhus, ligesom parkeringsforholdene for beboer og gæster er rigtig gode.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk