Skøn andelsbolig nær havnefronten

Bebyggelsen Havnehaven ligger i den sydlige del af Vordingborg få minutters gang fra havnefronten.

Mere præcist er vel nok at sige, at vi er så tæt på sydhavnen, at vandet kan ses og høres. Afstanden til lystbådehavnen er ganske kort, busstoppestedet er lige om hjørnet og man kan slentre en skøn aftentur på molen.

I umiddelbar nærhed ligger både Lidl, Netto & bageren - pizzariet det samme og på ganske få minutter i bil - er man ude ved Ore badestrand - hvor det blå flag vejrer sagte i vinden.

Vordingborg har, udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien, gymnasium og HF, handelsskole og seminarium, såvel lærer som pædagog. Der er kaserne, der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen samt jernbanestation med timedrift til København. Vordingborg er desuden hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum.

Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.


Rigtig dejlig, rummelig andelsbolig, beliggende på 1.sal med rigtig fin udsigt til vandet nær Havnefronten i Sydhavnen.

Boligen har et areal på 112 kvm og således indrtettet at der, uden de store omkostninger, kan indrettes endnu et værelse, således at den efterfølgende har 3 soveværelser.

En andelsbolig for en større familie eller dem der bare gerne vil have rigtig god plads omkring sig.

Boligen er indrettet således:

Via trappe eller elevator op til 1.salen hvor denne andelsbolig er beliggende som en endelejlighed, hvilket bevirker at der udenfor hoveddøren er er større areal som udelukkende benyttes til denne bolig, som en form for terrassse.
Indgang til boligens pæne entre med skabsplads, ligesom teknik er placeret her.
Dejligt flisebadeværelse med muret bruseniche, vask med underskab samt god plads til evt. vaskesøjle.
Meget stor kombineret stue / åbent køkkenafsnit med god skabs- og afsætningsplads, hvide køkkenelementer samt emhætte og keramisk komfur.
Fra den store stue er der udgang til den sydvendte altan med skøn udsigt til havnefronten og vandet, - og stuen her er så stor, at der er mulighed for indretning af ydersligere 1 værelse efter behov.
Seperat afdeling med 2 gode store soveværelse samt work-in closet.

Parketgulve og hvide lofter samt stort vinduesparti ud mod vandet.

En rigtig dejlig bolig.