Andelsbolig i stueplan - med egen have og gode parkeringsforhold | Henrik Ejby

Andelsbolig i stueplan - med egen have og gode parkeringsforhold

Bebyggelsen Havnehaven ligger i den sydlige del af Vordingborg få minutters gang fra havnefronten.

Mere præcist er vel nok at sige, at vi er så tæt på sydhavnen, at vandet kan ses og høres. Afstanden til lystbådehavnen er ganske kort, busstoppestedet er lige om hjørnet og man kan slentre en skøn aftentur på molen.

I umiddelbar nærhed ligger både Lidl, Netto & bageren - pizzariet det samme og på ganske få minutter i bil - er man ude ved Ore badestrand - hvor det blå flag vejrer sagte i vinden.

Vordingborg har, udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien, gymnasium og HF, handelsskole og seminarium, såvel lærer som pædagog. Der er kaserne, der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen samt jernbanestation med timedrift til København. Vordingborg er desuden hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum.

Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, tidligere fodboldlandsholdstræner og landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live, har fået opkaldt en vej efter sig.

Boligen ligger i stueetagen, så man kan fra sit køkken stå og kigge ud på sin bil, der kan parkeres næsten uden for døren.

Til trods for at boligens arealet kun er 70 kvadratmeter virker den utrolig rummelig, idet der ikke er nogen spildplads. Pladsen er virkelig godt udnyttet, alt taget i betragtning.

Boligen indeholder: Entré med klinkebelagt gulv. Her er plads til fodtøjet, gode skabe til diverse, ligesom boligens teknik er indstalleret og placeret i dette skab.

Godt badeværelse, rummeligt med dejlig muret bruseniche og nydeligt skabsarrangement med vask og der er også plads til vaskesøjle.

Køkken og stue ligger i åben forbindelse med hinanden og levner stadig plads til både at kunne sidde og spise og nyde aftenen i sofaen. Der er vinduer fra gulv til loft og med det store vinduesparti kommer der rigtig meget lys ind i stuen. Fra stuen udgang til den sydvendte have med terrasse.

Der er desuden et godt stort soveværelse og ekstra børne/gæsteværelse, hvorved boligen nemt rummer 3 personer.

Derudover er der en fritliggende bygning, hvor man har sit eget seperate udhus, ligesom parkeringsforholdene for beboere og gæster er rigtig gode.
Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk