Familiens storslåede samlingssted – landskabet og vandet - nytænkt boligstil. | Henrik Ejby

Familiens storslåede samlingssted – landskabet og vandet - nytænkt boligstil.

NY pris

Kender du endnu ikke Møn - eller nogle af de rigtig mange dygtige, kreative mennesker, der har valgt Møn som deres Unesco-beskyttede fristed - der iøvrigt også er kendt for sit Dark Sky område - så har du en masse til gode. Med bl.a. Stege, der syder af liv - og København blot 1 time og 20 minutter væk - får du det hele: En hyggelig og udviklende ø at bo på for alle aldre.

Her sælger vi en landejendom med suveræn beliggenhed og en absolut anderledes indretning og boligstil fra 2007 - altså ingen gamle bygninger, der skal passes hele tiden.

Hovedhuset er på 250 kvm i grundplan med en hems på 70 kvm. Huset er delt på langs med køkken-opholdsrum i et rum, der er 25 meter langt og 5 meter bredt med loft til kip - et stort panorama rum med udsigt over grunden mod Stege Nor og et herligt landskab til alle sider. Stuen har 24 glasdøre, der alle åbner ud til en stor træterrasse, der ligger i niveau med stuen - en glidende overgang fra stue til terrasse og videre mod grunden og Noret.

Den anden halvdel af huset indeholder 3 værelser, 2 badeværelser og entre. Badeværelset til master-bedroom har boblebad og dobbelt bruserum - og direkte udgang til det fri. Fra alle soveværelser er der adgang til det fri. Fra master bedroom er der direkte adgang til træterrassen, der dækker 3 af husets 4 sider.

Der er gulvarme overalt i husets stueetage og for hyggens skyld er der også et par brændeovne. Og i udhuset er der pillefyr og oliefyr.

Udhuset på 225 kvm er bygget i samme stil som hovedhuset: lærketræ bygget i klink og fyldt med Velfac glasdøre. Her er et velisoleret rum på godt 40 kvm med gulvvarme, 7 glasdøre, loft til kip, 4 ovenlysvinduer, brændeovn og storslået udsigt og lysindfald. Så hvis der ikke er plads nok i hovedhuset, er dette rum i princippet en forlængelse af huset til f.eks. hobbyrum, kontor, teeenager bolig eller ... Endvidere brusebadeværelse og meget stort lagerrum også med Velfac døre.

Der er lavet sokkel til yderligere en bygning også på 250 kvm i samme mål/facon (fra 2007) som hovedhuset. Da denne sokkel blev lavet var det tiltænkt som garage og hestestald og er godkendt som sådan - men det er kun dine behov og fantasi, der sætter grænsen.

Ejendommen har 64760 kvm. stor grund (ca. 6,5 ha jord - hvoraf ca 400 meter er vandlinje til Stege Nor). Her er også bådbro, græsenge, andehul og et hav af muligheder. Hvad med at sejle på indkøbstur til Stege - og lade bilen stå? Ca 4 ha af jorden er idag landbrugsjord. Resten er idag udlagt som have og strandenge.


 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk