Udsigten over Stege Nor, de åbne vidder og arkitekturen siger mere end 1000 ord

Der er ganske få steder i Danmark, hvor freden og roen er så udtalt som ved Strandkilde - centralt på møn.

For enden af en ganske lang markvej med en grund på ca. 65.000 kvadratmeter, hvoraf 400 meter løber langs vandet og med egen bådebro, ligger ejendommen, som gemmer på alskens spændende detaljer og en arkitektur, man ikke ser andre steder.

I samme stil og i samme materialer er der bygget yderligere en bygning, der har den flere funktioner, idet der er indrettet et fuldt isoleret rum til atelier. Her er både gulvvarme og brændeovn og der kan hentes inspiration i den smukke udsigt. Der er fyrrum med pillefyr, baderum med gulvvarme og yderligere et stort rum, som de fleste sikkert vil bruge til værksted eller garage.

Da ejendommen er en landbrugsejendom og hvis der skulle blive behov for en staldbygning til hestehold, er der støbt fundament på 250 kvadratmeter, så det er blot og få rejst bygningen.

Ejeren købte oprindeligt grunden for at bygge det, der var drømmestedet. Da ejendommen stod færdig, trak det Spanske land og livet i sydens sommer og sol dog mere. Sælger har derfor reelt aldrig selv nået og bo i ejendommen.

Området er rigt på naturoplevelser - man kan sidde tilbagelænet og nyde årstidernes skiften. På den anden side af øen ligger bl.a. Hjelm Bugt direkte ud til Østersøen, hvor der er pragtfulde badestrande og flere steder på Møn er der lystbådehavne.

4 minutter fra ejendommen ligger Møns Golfklub ved Præstekilde Hotel og yderligere 15 minutter længere fremme, det nye Geocenter ved Møns Klint. Turen til øens hyggelige købstad, Stege tager 10 minutter.

Hele 24 glasdøre åbner til naturen og fra alle rum, selv fra det ene af de 2 badeværelser, fører en dør ud til det frie udsyn og den friske danske natur.

Ejendommen er opført i 2007 i lærketræ. Terrassen er stor, her er ca. 180 kvadratmeter og i begge ender - ud mod vandet - er der 2 rundinger, så ikke alene udsigten bliver optimeret, men også solens stråler får lov at komme helt tæt på.

Indvendig er boligen lige så unik som udvendig, her er vandskurede vægge, klinkegulve i hele stueplanet, højt til loftet og en 70 kvadratmeter stor repos - hvor det hele bliver sat endnu mere i perspektiv, når lyset falder ind gennem ovenlysvinduerne.

Køkkenet og stuen glider naturligt sammen i det 130 kvadratmeter store rum, hvor de store vinduer og døre ud til terrassen og vandet føles endnu større, når solen kaster sine stråler ned i vandet og reflekteres ind i rummet.