Arkitekttegnet liebhaverejendom i første række til Stege Bugt | Henrik Ejby

Arkitekttegnet liebhaverejendom i første række til Stege Bugt

Denne moderne liebhaverejendom fra 2015 er tegnet af Lasse Larsen Huse. Det er et navn, der klinger af dansk topkvalitet og arkitektonisk spændende løsninger - og det er lige præcis det, som venter jer her på Strandvænget 20 i Stege. Dét og en komplementerende beliggenhed i første række til Stege Bugt.

Boligens store, smukke vinduespartier giver en formidabel udsigt over Stege Bugt, men den bliver naturligvis endnu mere levende ude ved det ugenerede terrassemiljø med eksklusive PH-lamper. Foran terrassen er der et stort, plant græsareal, som går hele vejen ned til vandkanten og til grundejerforeningens badebro. Det er derfor helt oplagt at starte dagen med en morgendukkert efterfulgt af kaffe på den solrige terrasse - bedre betingelser for livsnyderi får man ikke.

Huset er opført i en klassik funkisinspireret stil, og det enkle formsprog brydes harmonisk af store glaspartier, der fra leverummene og forældresoveværelset er orienteret mod vandet. Dermed trækkes vandet helt ind i boligens inderste, og samtidig giver det exceptionelle lysforhold.

Det minimalistiske ydre fortsætter inde i boligen, hvor man straks fornemmer den høje standard. Her er ingen metervarer, til gengæld er huset spækket med kvalitetsmaterialer og skræddersyede løsninger. Både det man kan se med det blotte øje, og det man kan høre. Der er eksempelvis indbyggede højtalere i lofterne i samtlige rum og ude på terrassemiljøet. Hertil kommer lydabsorberende lofter og gennemgående HARO-trægulve, som står i flot kontrast til et stilrent kvalitetsinventar fra Svane Køkkenet. Alle hårde hvidevarer er fra Simens, og der er eksempelvis både Quooker og affaldskværn i køkkenet. Det betyder, at I ikke behøver at samle skrællerne op fra vasken, når man eksempelvis har skrællet kartofler og gulerødder.

Husets 205 kvadratmeter er generøst fordelt på store sammenhængende opholdsrum, tre værelser og to badeværelser. Helt i tidens ånd glider køkken og stue umærkeligt over i hinanden, og det skaber et stort leverum uden spildplads. Både fra køkkenet og stuen er der dobbeltdøre ud til terrassen, og det giver en usynlig grænse mellem inde og ude - især i det lune sommerhalvår. Når man kokkererer i det moderne køkken med smart loftemhætte, kan man nyde synet af bådene, der vugger på vandet, og det samme kan man i stuen.

Det ene af de to lækre badeværelser er forbundet med forældresoveværelset, der både har stort indbygget skab, udkig til vandet og direkte udgang til terrassen. Boligen rummer yderligere to værelser, et praktisk bryggers, et disponibelt rum samt en entré.

På grunden er der også stort carport med plads til to biler samt et skur til opbevaring.

Det er ikke kun de få skridt til vandet, som gør beliggenheden attraktiv. Der er gåafstand til skole, fritidsaktiviteter og dagligvarebutikker. Hertil kommer cykleafstand til Stege by, som er Møns charmerende og levende hovedstad. Byen byder både på masser af shoppe- og spisemuligheder, og i de krogede gader er der masser af historie. Man kan blandt andet opleve rester af den gamle by-vold samt byens velbevarede byport.

Dette er kort sagt liebhaveri ved Stege Bugt.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk