Fuldstændig renoveret gårdhavehus med atmosfære og 300 m. til vandet & skoven | Henrik Ejby

Fuldstændig renoveret gårdhavehus med atmosfære og 300 m. til vandet & skoven

NY pris

På en lille stikvej - der er blindt nede i vandkanten ligger Strandvej 3 - et sammenbygget gårdhavehus - uden have - men med flisebelagt gårdhave - så tiden kan bruges på og nyde tilværelsen, i stedet for og rende og passe have.

Alt er nem og bekvemt - renoveret fra ende til anden og fuldstændig klar til brug - facaderne er pudsede, taget er med røde tagsten, carporten og indkørslen giver plads til 2 køretøjer og der er samtidig også et lille værkstedsrum.

Boligen oser af charme - ikke mindst fordi man har haft sans for og bevare det gamle og hyggelig islæt - med rustikke vægge, muret trappe til 1.salen, Dinesen plankegulve i stueetagen etc. - ja det spiller virkelig.

Guldborg er en lille havneby, placeret på både Falster og Lolland.

Samlet har byen små 600 indbyggere og det særlige ved byen er, at den er beliggende på det smalleste sted mellem de 2 øer, hvilket har navngivet farvandet Guldborgsund og de 2 bydele forbindes af Guldborgsund-broen.

Selvom byen ikke er specielt stor, er her faktisk ret mange spændende ting - bl.a. Guldborg Camping, der ligger i en gammel frugtplantage og er omgivet af skov og strand, cafe Lagunen, Postholderens Sted, som er et familieforetagende, et aktivitetshus med spisested, bed and breakfast, festlokaler, musikalske legestuer o.s.v., lystbådehavnen, shelterpladsen etc. og vi kunne blive ved.

Her er også en havestue - som ligger i forbindelse med gårdhaven og samtidig det sted, hvor man har indgang til ejendommen.

Entre`en er med opvarmet klinkegulv og med plads og installation for vaskemaskine og tørretumbler.

Flisebadeværelset ligger inde til højre, her er gulvvarme og stor bruseniche.

Inde til venstre ligger det åbne og rustikke køkken - som samtidig ligger op til vinkelstuen, hvor der er indmuret brændeovn, 2 udgange og muret trappe til 1.salen.

Her er også et stort værelse med brændeovn som faktisk også sagtens kunne være en spisestue.

På 1.salen er repos og yderligere 2 gode store værelser.

 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk