Liebhaverejendom med grund direkte ud til Guldborgsund | Henrik Ejby

Liebhaverejendom med grund direkte ud til Guldborgsund

NY pris
Når du er kørt ind igennem smedejernsporten og op ad den flotte brostensbelagte indkørsel, ankommer du til en liebhaverejendom af særlige høj karakter. Det smukke syn af vandet i Guldborgsund, bliver et fast element i hverdagen, i denne charmerende ejendom.
Grunden er på hele 6476 kvm. og støder direkte op til Guldborgsund. Med egen kystlinje giver det ikke alene mulighed for en unik og skøn udsigt, men også mulighed for, at have egen båd, kano mv.

En beliggenhed hvor vandets øvrige glæder også kan anvendes, uden nysgerrige blikke.

Desuden er der kun ca. 300 meter, til du man også kan nyde livet og årstidernes skiften i skoven.


Ejendommen er opført i 1970 og er løbende blevet total moderniseret med kvalitetsmaterialer. Boligarealet er på hele 319 kvm, fordelt på stueplan og første sal. Med til boligen hører en stor carport på 110 kvm. og et 73 kvm. stort kombineret garage/fyrrum.

Når du træder ind i entreen, bliver du mødt af en helt særlig udsigt - udsigten over Guldborgsund. Fra entreen er der derfra adgang til tre meget lækre værelser, med adgang til bad og toilet. Alle værelserne er lyse og indbydende, hvoraf to af værelser vender ud mod den smukke vandudsigt.

På modsat side af værelserne, er der adgang til køkken-alrummet og stuen.

Køkken-alrummet er et af de mange unikke rum i ejendommen. Her er et fantastisk lysindfald fra de store ovenlysvinduer samt de store glaspartier, der udvisker grænsen for, om man opholder sig inde- eller udendørs. Her er der rig mulighed for, at afholde middagsselskaber med venner og familie.

Fra køkken-alrummet er der adgang til den store stue, som i den grad også fortjener at blive fremhævet. Igen kan man ikke udgå at blive fanget af den betagende vandudsigt.

Stuen er indrettet med meget store vinduespairer, der vender direkte ud til Guldborgsund. Her kan man slappe af og samtidig nyde varmen fra den tilhørende brændeovn.

Fra stuen er der udgang til en meget stor og lækker terrasse, hvor man igen kan nyde den spektakulære udsigt.

Førstesalen byder på et masterbedroom i særklasse, med adgang til egen- balkon, brændeovn, walk-in closet og stort badeværelse med spa.

Ligeledes er der et skønt opholdsrum som også fungerer som fordelingsgang indtil de tre flotte værelser og badeværelse.

Ejendommen har en helt særlig stemning ude som inde, som du straks mærker når du er her.


Så ring for personlig fremvisning på telefon 71994760.
Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk