De lukkede veje - den murede garage og korte afstand til vandet | Henrik Ejby

De lukkede veje - den murede garage og korte afstand til vandet

Gammel Kalvehave er en lille by på Sydsjælland med 793 indbyggere. Gammel Kalvehave ligger en kilometer vest for Kalvehave, 3 kilometer øst for Langebæk, 12 kilometer fra Stege og 15 kilometer øst for Vordingborg.

Øst for byen ligger Kalvehave Kirke, mellem Gammel Kalvehave og Kalvehave. 5 minutters gang fra området ligger et lille fiskerleje Gammel Kalvehave Havn, som er en hyggelig lille jollehavn med udsigt til Dronning Alexandrines Bro og kyststrækningen med øen Langø overfor.

Havnen har gennem årene først og fremmest været havn for fiskerne, der har landet ål og rejer og andre spisefisk, men i de senere år har den med anlæggelsen af Marinaen i 1970erne og 80erne mere været hjemsted for fritid og turisme, med kun få erhvervsfiskere tilbage.

Gammel i bynavnet hentyder til at denne by er det oprindelige Kalvehave, som mistede betydning, da stations- og færgebyen opstod længere mod øst og i dag rummer restaurant, lystbådehavn og en DagliBrugs.

Vejene ned til ejendommen er lukket - der er parkeringsareal for gæsterne og inde til venstre - tilbagetrukket på grunden - ligger ejendommen.

Indkørslen er flisebelagt og ender oppe foran den murede garage - haven er delvist lukket - der er plæne og pryd og nordvest delvist overdækket fliseterrasse.

Det er ca. 12 år siden at ejer selv har beboet ejendommen og i den mellemliggende tid, har der været lejere.

Hoveddøren går op og ind træder man i den klinkebelagt entre med garderobe og fordelingsgangen kører videre ud herfra.

Inde til venstre ligger gæstetoilettet, til højre ligger køkkenet der har spiseplads og fra køkkenet er adgang til bryggerset, som også fungerer som grovkøkken og vaskerum - ligesom oliefyret er placeret her.

Der er 2 værelser, 1 flisebadeværelse med kar, brus og farvet sanitet samt en stor opholds/spisestue (som tidligere har rummet et 3.værelse - men væggen er p.t. nedtaget og kan let reetableres). Stuen har skydedørsparti ud til den nordvest-vendt fliseterrasse og trin ned til haven.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk