Når vandet ikke er længere væk, end det både kan anes og høres | Henrik Ejby

Når vandet ikke er længere væk, end det både kan anes og høres

BUD MODTAGES
På vejen ud af Guldborg på Lollands-siden, ligger Sundvej (på den rigtige side af vejen) - ud mod Guldborgsund.

Ejendommen i nr. 3, har gennem de sidste 10 året været ejet af nuværende ejer og i den periode, gennemgået store moderniseringer og godt tør sige, at den er klar til indflytning.

Udover selve boligen er der også kombineret udhus & carport træ, en flisebelagt indkørsel/gårdhave, drivhus i baghaven og en have med plæne, der er nem og overskuelig.

Guldborg er en lille havneby, placeret på både Falster og Lolland.

Samlet har byen små 600 indbyggere og det særlige ved byen er, at den er beliggende på det smalleste sted mellem de 2 øer, hvilket har navngivet farvandet Guldborgsund og de 2 bydele forbindes af Guldborgsund-broen.

Selvom byen ikke er specielt stor, er her faktisk ret mange spændende ting - bl.a. Guldborg Camping, der ligger i en gammel frugtplantage og er omgivet af skov og strand, cafe Lagunen, Postholderens Sted, som er et familieforetagende, et aktivitetshus med spisested, bed and breakfast, festlokaler, musikalske legestuer o.s.v., lystbådehavnen, shelterpladsen etc. og vi kunne blive ved.

Hoveddøren ligger ud til gårdhaven og steder, hvor man træder ind i entréen.

Ved siden af hoveddøren er der yderligere en indgang, som evt. kunne være den ens barn ville have som egen indgang til det - som kunne være en seperat børneafdeling eller hvis man havde behov for et lille kontor med egen indgang.

Her er lille fordelingsgang med nedgang til lille kælder, værelse og klinkebelagt bryggers/baggang med bord og vask samt et lille rum, med toilet.

Stuen er lys, her er brændeovn, plads nok til både sofaafdeling og spiseafdeling samt udgang til forhaven.

Køkkenet rummer ret meget, her er alt i hvidevarer, lyse elementer og en god spisekrog.

Yderligere 2 værelser og et rigtig nydeligt brusebadeværelse.

Ejendommen er både ideel som begynderbolig - men så absolut også for det lidt mere modne ægtepar, der ønsker det hele let, bekvemt og i eet plan.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk