Hyggeligt andelsrækkehus med egen have | Henrik Ejby

Hyggeligt andelsrækkehus med egen have

Andelsboligenforeningen Tømmerparken ligger i Vordingborgs sydlige del på Ore. Der er i alt 8 boliger i foreningen, som er stiftet i 1992.

Netto og Lidl ligger i gåafstand og i umiddelbar nærhed finder man ligeledes bager og pizzaria.
Afstanden til lystbådehavnen er ganske kort og busstoppestedet er lige om hjørnet.
Vil man bade, er man på ganske få minutter i bil - ude ved Ore badestrand - hvor det blå flag vejrer sagte i vinden.

Vordingborg har, udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien, gymnasium og HF, handelsskole og seminarium, såvel lærer som pædagog. Der er kaserne, der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen samt jernbanestation med timedrift til København. Vordingborg er desuden hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum.

Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, tidligere fodboldlandsholdstræner og landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live, har fået opkaldt en vej efter sig.


Andelsboligen er beliggende som det sidste hus i rækken, hvilket giver ekstra fred og ro.

Der er to indgange til boligen. Vælger man at gå ind gennem entreendøren, som også fungerer som en lille fordelingsgang, har man på venstre hånd det hvide flisebadeværelse med brus. Til højre ligger boligens soveværelse, som er ganske rummeligt med indbyggede skabe og tæppe på gulvet.

Lige fremme kommer man til stuen, der er i delvis åben forbindelse med køkkenet. Fra stuen er der udgang til sydvestvendt terrasse og have.
Køkkenet er pænt med hvide fliser og elementer i lyst træ.

Fra køkkenet kan man gå i bryggerset, hvor man ligeledes finder den anden indgang til boligen. Bryggerset er med lyst klinkegulv og her findes installation til vaskemaskine og der er også god plads til tørretumbler.
Boligen har egen lukket have med terrasse og beplantning.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk