Ren idyl i Præstø - smuk landejendom med 11 hektar jord | Henrik Ejby

Ren idyl i Præstø - smuk landejendom med 11 hektar jord

Her på Tubæk Møllevej 13 i Præstø er der så fredeligt, at man rent faktisk kan høre sit eget åndedræt, ligesom naturen er storslået og forførende.
Kigger I ud over den ti hektar store grund, kan I opleve musvågen, der legende elegant svæver over de smukke marker med græssende får. Bevæger I jer rundt på grunden, kan I støde på søde harer, farverige sommerfugle, insekter og fugle og i skumringen rådyr.
Nede ved Tubæk Å, der skærer sig igennem landskabet, er der aborrer, ål, ferskvandsmuslinger og ørreder. Selve huset med hvidpudset facade samt rødmalede vinduesrammer og døre passer perfekt ind i de idylliske omgivelser, og det samme gør de charmerende udhuse i varierende størrelser.
Der er blandt andet en gammel møllebygning i italiensk stil, et stort værksted samt en staldbygning, hvor nuværendes ejers gotlandske pelsfår overvintrer.
Lade og stald er udstyret med betongulve og vandautomater samt varmekabler, så vandet ikke fryser til is i vinteråret.
Huset er opført i 1910 og byder på 280 charmerende kvadratmeter fordelt på to plan. Indretningen er utroligt fleksibel og passer perfekt til den store familie, som drømmer om et liv langt væk fra storbyens jag.
Stilen er landlig med flotte, gennemgående trægulve og afsyrede fyldningsdøre, mens der på førstesalen er synlige bjælker i lofterne. Bemærk også de tre brændeovne, som varmer hele herligheden op i vinterhalvåret.
I stueplan finder I to sammenhængende stuer, hvoraf den ene har karnap, mens den anden har smuk brændeovn og direkte udgang til en stor træterrasse i hele husets bredde.
Plads er der også rigeligt af i køkken-alrummet, som helt naturligt bliver et samlingspunkt i hverdagen - her kan I sammen kokkerere i det landinspirerede køkken med nydelige palisandertræskabe, ligesom I kan samles rundt om spisebordet i forbindelse med spilaftener til lyden af pejsebrændet, der knitrer i den smukke masseovn.
Fra køkken-alrummet er der tilmed udgang til en hævet, nordøstvendt træterrasse, som helt naturligt bliver en udvidelse af boligarealet i sommerhalvåret.
Stueplan rummer også to værelser, et nydeligt badeværelse med separat brus samt et praktisk bryggers med masser af skabsplads og vaskefaciliteter. Fra bryggerset er der to udgange, dels til den vestvendte terrasse og dels, via overdækket vindfang, til den nordøstvendte terrasse.

En charmerende trætrappe fører op til førstesalen, hvor de synlige bjælkekonstruktioner pryder smukt i de højloftede rum. Etagen er indrettet med en stor, møblérbar repos, der kan anvendes som legerum eller alletiders multirum. Herudover finder I et ekstrastort forældresoveværelse med brændeovn - et rum der nemt kan deles i to, hvis I eksempelvis ønsker at etablere kontor. Hertil kommer yderligere to værelser, et gæstetoilet samt to disponible rum til opbevaring.
Den smukke grund er anlagt med frodige græsarealer, hvor fårene græsser i sommerhalvåret. Der er tilmed flotte indhegnede folde, ligesom der er flere shelters, hvor fårene kan søge i ly. Herudover er cirka tre hektar af grunden udlagt som naturgrund med et væld af gamle træer og grønne buske.
Ejendommen er placeret ugeneret for enden af en vej, der er spærret ved åen for gennemkørsel. Her går familier trygt ture med hunden og børnene cykler til og fra skole i Præstø - i øvrigt en tur der går sikkert igennem viadukter og uden om trafikerede veje. Cykelstien fører videre mod indkøb, SFO, børnehaver, sportsfaciliteter og hele vejen ind til Præstø by med smukke, historiske huse i de brostensbelagte gader.
Byen rummer et væld af hyggelige restauranter og cafeer, ligesom I finder specialbutikker samt ikke mindst et livligt havnemiljø og børnevenlige strande. Dette er kort fortalt ren idyl, når den er allerbedst.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk