På landet - uden at være det - 5 minutter til Ugledige Skoven & Ørslev by

Når der drejes fra ad afkørsel 40 kommer den Sydsjællandske natur en i møde og freden sænker sig, blot ved tanken om, at man er kommet på landet og væk fra storbyens stress og larm.

Turen til Ugledige foregår sagte gennem den Sydsjællands smukke natur, hvor turen kan tages både af landevejen - men vi anbefaler rent faktisk den rigtige smukke tur gennem skoven, så man - i den grad - kommer ned i gear, inden man lander i indkørslen.

Når man kommer til ejendommen - fristes man faktisk til og nynne melodien - hist hvor vejen slår et bugt, ligger der et hus så smuk - hvilket passer ideelt på nr. 90.

Ejendommen er en ældre ejendom, som i nuværende ejers tid har gennemgået megen renovering og fremstår i dag med pudsede og hvidmalede facader, taget er DECRA fra 2007 og her ligger også en relativ stor dobbelt garage - med yderligere plads til alle havens fornødenheder.

Haven er stor - den er anlagt som en park, med en masse høje gamle træer, der sørger for, at der altid er skygge- og læpladser, rigtig meget er med plæne og prydplanter er der også blevet plads til.

På ejendommen nordfacade er der etableret en stor fliseterrasse, så man uhindret kan sidde og nyde udsynet over de åbne marker, mens årstider skifter.

Til Rønnede Golf klub er der 27 km. - motorvejstilkørsel nr. 40 ved Udby nåes indenfor 10 min. kørsel og turen til København herfra er på en lille times tid - ligesom handels- og stationsbyen Vordingborg ligger blot ca. 10 km. væk - hvorfra der er timedrift med DSB til København.


Indgangen til ejendommen foregår fra bagsiden af huset - der hvor den store terrasse er etableret og ind træder man naturligt i det klinkebelagt bryggers, hvor der god bord- og skabsplads samt install.for vaskemaskine.

Selve fyrrummet ligger for sig - som en del af selve ejendommen - men med egen indgang og her, hvor oliefyret er placeret.

Fra bryggerset træder man direkte ind i det lyse køkken, her er brændeovn, åben trappe til 1.salen og selve elementerne har en smuk rød højglans - der giver hele rummet kant.

Stuen er hyggelig og lys, der er brændeovn, dobbelt dør ud til terrassen og masser af plads til både sofa- og spiseafdeling.

Her er også en lille fordelingsgang og for enden et nyt lille badeværelse med håndbruser og flotte sorte granitklinker på gulvet.

For enden af trappen til 1.salen kommer et stort repos, her er også et stort værelse samt yderligere et meget stort soveværelse - med eget badeværelse med kar.

En ejendom vi syntes, fortjener at blive set og ikke bare - kørt forbi og som naturligvis også kan erhverves som flexbolig.