Forvandlingen er sket med ære og respekt for den gamle ejendom | Henrik Ejby

Forvandlingen er sket med ære og respekt for den gamle ejendom

Transformationen af det gamle landhus og resultatet som ses nu - er intet mindre end en fryd.

Landskabet og den frie natur - forstærker kun oplevelsen.

Her er åbne marker - masser af skov - kyststrækningen ud til Bøgestrømmen ligger ikke langt væk - der er mange små hyggelige fiskerlejer og masser af plads til fordybelse.

Facaderne med det smukke bindingsværk og stråtaget der kun har ligget siden 2011 på nordsiden og 2013 på sydsiden-siden giver det hele, den helt særlige atmosfære, som sådan ejendom fortjener.

Haven er et kapitel for sig, der er masser af terrasser, hyggekroge, udgravet sø - hvor man fra annexet`s terrasse kan sidde og nyde udsigten over de åbne marker, mens solen reflekteres i vandet.

Her også carport, et lille værksted og masser af både plæne, pryd og høje gamle træer, der sagte kaster sine skygger hen over haven.

Hele ejendom er gennemsyret af god stil og giver en det indtryk, at man virkelig føler sig hjemme.

Her er flere indgange, men vi vælger og starter i indgang - i gavlen - ud mod Viemose Gade - hvor en lille tilbygning, danner rammen om den smukkeste møblerbare entre - med trin ind til den åbne stue - der både levner plads til dagligstue, spisestue, udgang til delvist overdækket fliseterrasse - trappe til 1.salen - ligesom pilleovnen sørger for optimal varme og hygge i hele underetagen.

Her er hyggeligt gæsteværelse, smukt åbent køkken i Cottage-stil med udgang til haven, mellem-/fordelingsgang, toilet samt det mest smukke og smagfulde badeværelse med kar og stalddør - så man kan sidde og nyde naturen og udsigten for fuld udblæsning.

1.salen er indrettet som et stort soveværelse - men ville også kunne opdeles i 2 mindre værelser.

Området har faktisk meget at byde på !. Udover det tager ca. 15 min. at køre til henholdsvis Vordingborg og Præstø - er man fremme på ca. 20 min. ved motorvejstilkørslen til København og i selve lokalområdet er bl.a.:

Jagtselskabet Viemose. Kom og gå på jagt i Viemose Skov. Reviret er på ca. 450 tønder land, beliggende nord for Kalvehave og lige ud til Bøgestrømmen. Kontakt jagtledelsen, også hvis du blot ønsker at komme på jagtselskabets venteliste.

Viemose Rideklub holder til i Fogedgaardens ridehus og ridebane.

Kalvehave Labyrintpark byder på udfordringer hvor børn og voksne får en fælles oplevelse. Vi har skabt parken ud fra et princip om at det skulle være et sted vi gerne selv ville besøge. Alle labyrinter, indretning og endda havemøbler er designet og bygget af dem selv.

 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk