Når haven vender mod vest og åen løber i baghaven - giver det hele mening | Henrik Ejby

Når haven vender mod vest og åen løber i baghaven - giver det hele mening

Fritidshusområde ved Næs / Skaverup Strand på Sydsjælland, ligger ca. 7 km. fra Vordingborg by .

Det er indbegrebet af fred og ro - her er masser af natur - trafikken er minimal og man kommer helt ned i gear.

Fjorden kan man gå til - det tager måske lidt tid - men her er ideelt fiskevand og vil man bade i det store friske hav, er der ca. 20 minutters cykeltur ud til den kysten og badestranden - hvor man går igennem Rosenfeldt Skoven og vil man have endnu mere natur - er det blot og køre videre ud til det naturskønne område på Knudshoved - en pragtfuld oplevelse for børn og voksne.

Som en lille kuriosa fortæller historien, at i yngre jernalder og vikingetid lå en lille bebyggelse på Næs i bunden af Avnø Fjord, hvor vikingeskibene kunne lægge til. Udgravninger har afsløret huse, værkstedshytter og brønde og et rigt fundmateriale, der fortæller om mange håndværksaktiviteter.

Ejendommen er fra 1975- ombygget i 1994 og fremstår så man faktisk kan bo der hele året - selvom man naturligvis ikke må det i et fritidshus.

Ejendommen er vinkelbygget - facaderne er af træ - det er malet blåt og taget er med sorte tagsten. Her er stor terrasse i vinklen - carport med lille værksted i enden og et lille overdækket areal med plads til brænde.

Grunden er lidt åben - der står også nogle gamle træer og den øvrige del er plæne og natur.

Indgangen til ejendommen er direkte ind i køkkenet - som er åbent - har lille spiseplads og er i direkte forbindelse med stuen.

Stuen er lys - her er brændeovn - masser af vinduer og udgang til den store terrasse med trin ned til haven.

En lille fordelingsgang forgrener ud til de 2 værelser og badeværelse - hvor der er gulvvarme, plads til vaskemaskine og tørretumbler samt en stor brusekabine - men en masse features.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk