Her har I for alvor chancen for at realisere den helt unikke boligdrøm ! - lystejendom/fritidshus | Henrik Ejby

Her har I for alvor chancen for at realisere den helt unikke boligdrøm ! - lystejendom/fritidshus

nedsat til kr. 3.995.000

Arealet udgøres af en naturgrund på 4,8 hektar, med en fremragende beliggenhed og en aldeles betagende udsigt. I klart vejr er der fra terrassen frit udsyn, mere end 20 km væk udover den fredede Gødstrup Engsø og det kuperede landskab med bølgende kornmarker.

Selve huset og de to gæstehytter er beliggende, på stedets absolut højeste og bedste spot - vigtig viden for den køber der måtte ønske at opføre nyt, da tilladelse som bekendt ofte bedst opnås på samme beliggenhed.

Stedet er beliggende i landzone (dog tæt på bymiljø) og er for nuværende bebygget med et fritidshus, hvor helårsbeboelse er lovlig grundet zonestatus. Der er derfor alle muligheder åbne for en ny køber, der måtte ønske at realisere drømmen om den sublime familie-oase med en beliggenhed, som man skal lede meget længe efter.

Der er en fantastisk ro på stedet, ren terapi for sjælen - en ejendom der så afgjort skal ses og opleves!

Natur og Jagt

Arealet er en stor kuperet naturgrund med spredte biotoper af ældre og yngre træer i symbiose, åbne engarealer og en 5.000 m2 tilgroet sø, der dog stadig har lidt vandspejl og nemt kan retableres.

Grunden støder op til det enorme Hesede skovområde der hører under godset Gisselfeld Kloster og der er derfor et meget rigt dyreliv på alle årstider. For den natur- og jagtinteresserede er der hver eneste dag både råvildt, dådyr og krondyr som gæster ejendommen, ligesom naturligvis egern, ræv, fasaner, duer og mange rovfugle trives i stort tal.

Stort set alle dyr og fugle også rovfugle, bespises i haven, alt imens de enorme havørne ses svævende højt over søen - imponerende øjeblikke, der alle opleves fra husets terrasse.

På stedet er der rig mulighed for bl.a. hestehold, da der er store fine engarealer med god læ, men også andet dyrehold er muligt og der er tidligere CHR registreret dyrehold på ejendommen, fra fårehold og dådyrfarm. Fra hjorteholdet er der opført en trælade på 74 m2 (med indlagt strøm) som bidrager til ejendommens samlede registrerede areal.

Området

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent blot til I oplever den storslåede natur som udgør dette pragtfulde område. Gødstrup Engsø, der nu er et EU beskyttet fuglereservat med flere rødlistearter, indgår da også i Sjællands største moseområde, Holmegaard Mose. Som vejnavnet indikerer, ligger vi også meget tæt på selve Villa Gallina, som er en af Danmarks smukkest beliggende skovrestauranter. Restauranten ligger i gåafstand fra huset og hører under Gisselfeld Kloster, der er Danmarks 5. største gods.

Området er rigt på kulturhistorie og berømt for at have huset nogle af Danmarks største kunstnere, bl.a. H.C. Andersen og Thorvaldsen, ligesom restauranten også har været brugt i gamle danske film bl.a. Hurra for de blå husarer - i the-scenen.

I familiemæssig henseende er der ikke langt til institutioner, skoler, sport og fritidstilbud, ligesom den eftertragtede dag- og kostskole, Herlufsholm nås på 10 minutter i bil.

Hovedstaden nås på bare 45 minutter og hverdagens fornødenheder, indkøb med mere, ligger indenfor ganske få minutter.

Vi opfordrer igen til at besigtige ejendommen - det er den sjældne beliggenhed, som der er langt imellem - måske også den, som I har ledt efter?

Til trods for, at ejendommen er noteret som et fritidshus og derved ikke har bopælspligt, er muligheden for at ændre dette til en helårsbolig (der er naturligvis visse betingelser der skal opfyldes) - men ejendommen ligger i landzone og ejeren har selv benyttes ejendommen som dennes helårsbolig, gennem de sidste 13 år.

Selve boligen vil de fleste sikkert syntes trænger til en renovering og dette med rette, men ejeren har trods alt boet her i 13 år - året rundt - men det har vi naturligvis taget højde for, i vores prisfastsættelse - så om man ønsker og renovere den eksisterende bolig - eller opføre et nyt smukt bjælkehus eller den ultimative funkisvilla - er helt op til den nye ejer.

Boligen er indrettet med en god åben stue med brændeovn og udgang til stor overdækket terrasse, hvor man føler sig blæst bagover - af en udsigt, som sjældent er set magen til - og dette uanet om man ser solen gå op eller ned i horisonten eller blot følger årstiden gang - mens solen spejler sig i det blå vand i den fredede store sø.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stue, her er tidligere baggang, som ejer har indrettet med en form for hems - der er 2 gode værelser, brusebadeværelse, seperat toilet og fordelingsgang - der munder ud i en større havestue.

Nær ved huset er der også to annekser/gæstehytter på hver 20 m2 samt et stykke fra huset, en trælade på 74 m2 der tidligere har fungeret som foder- og fangsthus til dådyr.

Der er indlagt strøm i alle bygninger.

Forklaring af bygningsarealerne:

Bygning 1 er huset inkl. havestue - Bygning 2 er gæstehytte/anneks A - Bygning 3 er gæstehytte/anneks B - Bygning 4 er fangshuset/træladen for dåvildt og den er 74 m2

OBS. Der er nyligt indlagt fibernet på ejendommen af Comflex fiber, der leverer 200/200 mb fiberbredbånd.
 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk