Stort - gedigent - et utal af detaljer - pakket ind i smukke rammer

Særskilt grund på 529 kvm medfølger

Facaden mod syd toner frem og jo tættere man kommer på - desto mere fornemmer man - at der er tale om noget særligt.

Oprindeligt var det blot en bungalow - men store ombygninger og tilbygninger har gjort - at det hele er transformeret til en smagfuld og ikke mindst spændende ejendom - der rummer det hele.

Haven er nem og overskuelig - der er plæne - solterrasser - gårdhave med fliser og en carport opført i 2018 med plads til 2 biler.

Bagdøren går op og ind træder man i bryggerset - klinkerne skinner og lige frem er der dør ud til baghaven. Til venstre ligger grovkøkkenet - der er masser af skabe og bordplads - der er brusebadeværelse og et kontor der giver mulighed for ro - væk fra familien.

Køkkenet er stort - der er mange vinduer og megen lys og trin ned til alrummet - hvor spisebordet med plads til 10 personer syner lille i rummet. I køkkenet er der også dør ned til den lille fyrkælder.

Stuen er særdeles stor - ca. 50 kvm. - der er brændeovn og udgang til træterrasse - der går rundt om ejendommen. Fra stuen er der også adgang til 2 store værelser - som ligeledes har udgang til terrassen og hvor behovet skulle opstå - kan disse inddrages til stuen.

Der er yderligere 3 værelser i stueplan - et brusebadeværelse med ovenlys - en entre der også er fordelingsgang og som har trappe til 1.salen.

På 1.salen er der loft til kip - reposet fungerer nu som kontor - der er kvist og dobbelt dør ud til taget - hvor en tagterrasse ville være ideel.

Fra repos er der dør til det store soveværelse med walk in closet og et brusebadeværelse - forbeholdt forældreafdelingen.

Grunden består af 2 selvstændige matrikler på henholdsvis 1201 m2 samt en ubbygget matrikel på 529 m2

Vinkelvej ligger i byens sydlige del - vejen forbinder Færgegårdsvej og Marienbergvej - SFO`en og Fritten ligger nærmest i baghaven - begge havne indenfor 5 min. til fods - hovedstrøget i byen indenfor 10 minutter - bybussen lige om hjørnet og stadig i rolige omgivelser.

Vordingborg er en by og købstad på Sydsjælland og er hovedby i Vordingborg Kommune, der hører under Region Sjælland. Byen ligger ved Masnedsund og er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster.

Lidt historie: Vordingborg har indenfor ringen af godser 11.686 indbyggere (2013) og 17.503 indbyggere med satellitbyerne Nyråd, Ørslev og Stensved. Disse byer er gamle landsbyer, der har udviklet sig til satellitbyer med store villakvarterer, fordi godserne Rosenfeldt, Iselingen og Marielyst vanskeliggør en samlet byområdeudvikling i Vordingborg.

Vordingborg er en gammel færgeby med en rig historie. Ruinerne af den gamle kongeborg, som var hjemsted for tre Valdemar-konger, er byens fremmeste seværdighed. Den eneste fuldt bevarede del, Gåsetårnet, er byens vartegn. Der findes desuden en historisk-botanisk have på voldterrænet; den er skabt i 1921 af landskabsarkitekt G.N. Brandt på grundlag af den ældste danske havebog fra 1647 Horticultura Danica af Hans Raszmussøn Block. Byens kirke Vor Frue Kirke stammer fra 1388 og ligger på kirkeengen, hvorfra resterne af en voldgrav strækker sig til slotsruinen.

Vordingborg har gymnasium, handelsskole, seminarium, kaserne samt jernbanestation og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. På halvøen Oringe findes et hospital for sindslidende. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.
 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk