Den tidligere Præstebolig - i helt nye klæder | Henrik Ejby

Den tidligere Præstebolig - i helt nye klæder

Der er ikke mange andre steder i selve Vordingborgs bykerne, hvor naturen er så udtalt, som omkring Rådhusparken med andedam, legeplads og dufthave.

Skolen ligger 300 m væk, gågade 500 m og 600 m til stationen. Alt i alt en meget central beliggenhed.

Den tidligere Præstebolig er arkitekttegnet og ny renoveret i 17/18 og er en skøn perle, med sine 242 kvadratmeter boligareal - der fordeler sig i forskudte plan og hvor man fornemmer, at der virkelig er tænkt over hvad man lavede, da man byggede ejendommen.

Udover de mange bolig kvadratmeter er der også 67 kvadratmeter høj og anvendelig kælder. For enden ad den brede indkørsel med plads til flere køretøjer ligger carporten.

Haven er også rigtig stor, der med sine 1.596 kvadratmeter levner plads til ude liv og udfoldelser for både forældre og børn, hvor store dele af haven er med plæne, men der er også blevet plads til høje gamle træer, som sender skygger fra de store grene, hen over haven.

Adressen hvor ejendommen ligger gør bare alt meget lettere i hverdagen, da man uden problemer kan maurere rundt blandt alle de mange faciliteter der ligger lige om hjørnet og indenfor få minutter være på Banegårdspladsen og indenfor ca. 15 minutter være på motorvejen.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald.

Plads er der rigeligt af, i form af meget stort og ultramoderne køkken-alrum med udgang til forhaven og nedgang til kælderen. Fra køkken/alrum går du direkte ind i smukt stuemiljø, med haven lige uden for vinduerne.

Meget stort kontor, vindfang, stort flisebadeværelse i smukke lyse farver og en klinke, der giver rummet kant, separat toilet samt forstue med trappe op til det forskudte plan/1.salen.

Stilen fortsætter på 1.salen, hvor fordelingsgangen med ovenlys ender ud det store soveværelse mod syd, hvor der strømmer masser af lys ind gennem både vinduet og døren ud til det fri med fransk altan.

Her er også 4 værelser samt et brusebadeværelse og skulle behovet opstå for yderligere kvadratmeter, kan loftet over køkkenet inddrages, med indgang fra den nuværende 1.sal.

Kælderen er højloftet og meget anvendelig. Hernede venter et viktualierum, vaskerum, fyrrum samt forkælder med opgang til forhaven og en mulighed for kreativt hobbyrum.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk