På rolig lukket stikvej - i den østlige ende af byen | Henrik Ejby

På rolig lukket stikvej - i den østlige ende af byen

Iselingen kvarteret er en større udstykning i den østlige del af byen.

Oprindeligt var her marker - der hørte under Godset Iselingen - men i 70`er blev området udstykket i flere etaper.

Området er overalt med lukkede veje - den primære trafik i området er beboerne - der er stiforbindelser til børnenes gøremål - skoven ligger lige om hjørnet ud mod kysten og selve byens handelsgade kan fåes på få minutter i bilen.

Byens varemærke er Gåsetårnet - staten har åbnet landets borgercenter i byen - her er masser af kultur - foreningslivet lever i bedste velgående og toget kører med timedrift til København.

Byen og området står overfor en stor omvæltning - der kommer ny Storstrømsbro - Fehmern-forbindelsen gør afstandene kortere og nye erhversgrunden er under udstykning langs Sydmotorvejen.

Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog) samt kaserne (der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen). Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

For enden ad stikvejen ligger villaen inde til venstre og lidt længere fremme er et parkeringsareal - hvor ens gæster også kan holde.

Haven er delvist lukket - den vender stik mod syd og solen ståler kan ugenert nydes på såvel terrassen som i haven.

Indkørslen er med ralsten - der er plads til 2 biler og for enden ligger carporten i træ - hvor der også er et redskabsrum.

Entre`en er kombineret og fungerer også som fordelingsgang.

Inde til venstre ligger badeværelset - der er klinker på gulv - væggene er i træ og en åben bruseniche.

Lige fremme ligger stuen - som også har masser af vinduer ud mod haven - der er 2 gode børneværelser og et stort soveværelse - som også har dør ud til badeværelset.

Køkkenet ligger op til stuen - der er spiseplads og udgangen til terrassen er også her.

Bryggerset er også med klinkegulv - der er godt med skabe - opgang til loftet og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Sælger har ladet ejendommen bygge og boet i den siden. Der er ikke foretaget de store moderniseringer, så man skal være indstillet på, at der følger noget arbejde med.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk