Spændende ejendom med masser af plads, stort udhus, gårdsplads og stor have | Henrik Ejby

Spændende ejendom med masser af plads, stort udhus, gårdsplads og stor have

Selvom man bor i Ørslev er der sikkert ikke ret mange der ved, at der gennem sig en stor ejendom, i kvarteret omkring Ringriddervej.

Grunden er lukket til med høj gammel beplantning, adgangen hertil foregår via en privat fællesvej og når der svinges ind på grunden, kommer ejendommen stille og roligt til syne.

Boligen og udhuset (som mange sikkert vil kalde en længe) - er bundet sammen af et overdækket areal - som levner plads til både biler og andre køretøjer og dette holdt op i mod gårdspladsen, giver ejendommen et rigtig flot udseende.

Haven er stor, med masser af plæne, buske, høje træer m.m. og danner rammen om en spændende ejendom.

Sælger har rent faktisk også udstykket en særskilt parcel - som ligger på grunden og som en ny ejer - hvis dette skulle være tilfældet, ville kunne sælge fra.

Ørslev er en landsby, der ligger ca. 4 kilometer fra Vordingborg - rent faktisk ligger den på strækningen der fører ud til sydmotorvejen (E47 & E55) og har alt hvad med rette må kunne forvente sig af en landsby.

Her er også et godt foreningsliv - forboldklubben trækker naturligvis en del - sportshallen oppe ved skolen gør også sit - der er bygget ny stor børnehave overfor skolen - Fakta har åbent alle ugens 7 dage og her er en hel del nybyggeri i gang i byen.

Fra gårdspladsen træder man naturligt ind i den store entre med åben trappe til 1.salen.

Vinkelstuen er stor, lys og åben, den rummer plads til både dagligstue og spisestue, ligesom der også er udgang til stor overdækket fliseterrasse.

Her er stort soveværelse med adgang til flisebadeværelse med gulvvarme og brus.

Stort spisekøkken med alt i hvidevarer samt klinkebelagt bryggers/baggang med install.for vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til carporten.

1.salen rummer repos/fordelingsgang, 2 meget store værelser (som let kan opdeles i yderligere 2 værelser), depotrum/påklædningsværelse samt brusebadeværelse med hjørnekar.


Køber gøres særligt opmærksom på, at begge enheder (ejendommen og særskilt parcel) sælges samlet.
Udgifter og vurderinger er angivet samlet. Specifikation kan ses i salgsmateriale. Kontakt mægler herom.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk