Ålevænget 28, Nyråd, 4760 Vordingborg

UDSIGTEN OVER NYRÅDS SKOVE OG SOLNEDGANGENE FØLGER MED.

SOLGT
Der findes næppe nogen ejendom i Nyråd med en smukkere og mere unik beliggenhed, end Ålevænget 28 - en ejendom, hvor køberne stod i kø, da det spændende hus blev bygget for syv år siden, og en ejendom, som nu kan blive din.
Hér, godt 50 meter over havet, i den sidste store slynge på en helt usædvanlig udstykning, hvor der - som noget sjældent set på disse kanter - er taget hensyn til landskabet konturer, ligger en perle af en ejendom på 208 kvadratmeter i tre forskudte plan på den skrånende grund.
Et hus, hvor placeringen af de tre bolig-enheder på den stærkt kuperede, sydvestvendte grund er vinklet optimalt, så der dagen lang er sol på to store, forskudte terrasser og i tilgift en mageløs udsigt over Nyråds skove - og ikke mindst udsigt fra 1.parket til nogle spektakulære solnedgange.
Godt nok er der ikke havudsigt - men, ellers kommer du til at bo midt i en sydsjællandsk naturperlen, kranset af spændende og varierede skove helt ned til Storstrømmen og ikke mindst naboskab til Kulsbjerge med en spendabel udsigt 107 meter over havet.
En perle, som byder på alt, hvad hjertet kan begære; både når det gælder muligheden for mental og fysisk opladning af batterierne - næsten uanset hvilke udfoldelses-muligheder, du og din familie elsker at udforske.
At du har gå- eller cykel-afstand ad sikre og smukke stisystemer til skole; sportshal; boldbaner; rideskoler; Dagli'Brugsen; bager og badestrand giver næsten sig selv.
Boligen?
Jamen, det er kvalitet hele vejen igennem, hvilket ikke alene fremgår af foto-serien, men også overbeviser dig fra det øjeblik du aflægger ejendommen en visit.
Her er 208 deldisponerede kvadratmetre med spændende, arkitektoniske detail-løsninger med al den rummelighed, du kan ønske - enten du er en familie med behov for lyse og venlige værelser og store, separate badeværelser eller I er et par med sans for at indrette jer eksklusivt. Og, ikke mindst plads til hjemmearbejdspladsen og overnattende gæster.
Gælder det indkøb eller shopping, er der kun få km til Vordingborg eller Stensved - og både Næstved og Nykøbing F. kun 30 km fra Nyråd byder på storcentre og hyggelige handelsstrøg.
Hvis du arbejder i hovedstads-regionen, eller for den sags skyld skal være en del af det kommende Femern-projekt, kan du glæde dig over, at Sydmotorvejen nås på under fem minutter.
Og, uanset om du kører mod nord eller syd kan du dagligt indhalere noget af Danmarks smukkeste natur.
I fritiden er der uanede muligheder, ligegyldig hvilken aktivitet, du er til - ridning; sejlads; mountainbike; jogging; kite-surfing; fitness-centre. Listen er uendelig - mulighederne legio.
Og, natur - jamen, har du nogensinde luftet traveskoene på Knudshoved Odde; Møns Klint; Høje Møn; Jungshoved; Avnø eller Ulvshale, for nu blot at nævne nogle få muligheder - og ikke mindst skovene i og omkring Nyråd.