Ålevænget 40, Nyråd, 4760 Vordingborg

Lysets stråler falder smukt ind gennem de mange vinduer mod syd

SOLGT
Ved afkørsel 41 får man et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur. Farøbroen og Storstrømmen, skoven og markerne. Freden sænker sig blot ved tanken om, at man er kommet på landet og væk fra storbyens stress og larm.

På vej ned mod Nyråd ligger det lukkede kvarter omkring Ålevænget. Ålevænget er en flot og kuperet udstykning. Vejen snor sig og følger konturerne i landskabet, og husene ligger i skøn forskellighed - der er en mindre sø og børnene har masser af frirum.

Hér, godt 50 meter over havet, i usædvanlig og harmonisk sammenhæng med andre boliger, ligger ejendommen med sine 191 kvadratmeter store bolig og dertil kommer 66 kvm. stor dobbelt carport - hvoraf de 28 kvadratmeter er værksted og som alt i alt danner en smuk ramme om det gode familieliv.

Du kommer til at bo midt i en sydsjællandsk naturperle, kranset af spændende og varierede skove helt ned til Storstrømmen, og ikke mindst naboskab til Kulsbjerge, med en spektakulær udsigt 107 meter over havet. En mountainbikers paradis.

I Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen, og adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 kilometer fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er en bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer En godt beliggende skole med klassetrin op til 6. klasse, sportshal og boldbaner. Ikke mindst den skønne natur med vandet, i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur. Hulemosesøen i nærheden af Ålevænget, er med sin forekomst af gedder, karper etc. et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men byder også på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Når man ankommer til ejendommen - kører man ind af den store og brede flisebelagt indkørsel - for at komme ind i carporten - hvor der er plads til 2 biler og desuden og desuden et stort og meget anvendelse disponibelt rum, som sælger p.t. anvender som kontor og naturligvis også mere end anvendeligt til andre formål.

Ejendommen ligger på en stor let skrånende hjørnegrund, hvor selve placeringen af boligen er foretaget med henblik på mest mulig udnyttelse af solen.

Her stor træterrasse, flisebelagt lukket gårdhavemiljø og stadig en del plæne - der sammen med prydbeplantningen danner en smuk ramme om det hele.

Det er måske lidt overflødigt at nævne - men der er naturligvis gulvvarme overalt, gulvbelægningen fordeler sig med klinker og trægulv og overalt er der højt til loftet - i mere end en forstand.

I bryggerset er god plads - der er masser af skabe, vaskemaskine og tørretumbler og den indgang - som primært bliver brugt i hverdagen.

Her er 3 gode værelser - et brusebadeværelse i "børneafdelingen" - stort og åbent køkken/alrum med glaskarnap - der skaber en masse lys og smukt overblik over gårdhaven - stort soveværelse samt stort badeværelse med både kar og brus.

Stuen er stor, ligger i åben forbindelse med køkkenet og der er samtidig udgang til den store træterrasse og haven - hvor der er smuk udsigt over store dele af området og ligesom det hele mere kant.