Ålevænget 8, Nyråd, 4760 Vordingborg

Lyset`s stråler falder smukt igennem kvistene og giver hall`en kant & højde

SOLGT
Ålevænget er en kuperet udstykning - vejen snor sig og følger konturerne i landskabet - der er en mindre sø og børnene har masser af frirum.

Kvisten i facaden mod vejen giver karakter og får ejendommen til at syne markant - kvisten i facaden mod haven giver blik ud over naboenes tage og carporten med plads til 2 biler fuldender billedet.

Grunden er skrånende mod vejen - den er stor og nem at holde - der er 2 fliseterrasser - plæne og en bøgehæk der omkranser det hele smukt.

Døren til entre`en åbner udaf og når lyset falder ind i hall`en fra hoveddøren forens det hele i et lyshav fra det gennemgående lys fra kvistene. Den åbne trappe til 1.salen ligger lige inde til venstre. Badeværelset ligger til højre og har bruseniche. Til venstre ligger kontoret og ligefrem stråler lyset ind fra vinduerne og dobbeltdøren i stuen mod syd - der også åbner sig ud til terrassen. Stuen og køkkenet er åbent og hænger smukt sammen. Elementerne i køkkenet er fra "køkkensnedkeren". Bryggerset har udgang til carporten og viktualierummet plads til forråd.

For enden ad trappen til 1.salenåbner aktivitetsrummet sig - der er plads til bord og ideelt rum for hjemmearbejdspladsen. Der er 3 værelser og badeværelset har både kar og bruseniche.

Villaen er ikke et traditionelt træhus ! - det er et "Hornsherredhus" - hvor sælger selv har været meget medbestemmende omkring indretning, materialevalg m.m. og har som eksempel er der i begge etager gulvvarme og jfr. Hornsherredhus eget materiale - så bygger "vi" ikke typehus. Vi laver præcis det hus De ønsker. Vi har ingen standardindretninger - vi mener, at de fleste mennesker kun bygger hus een gang. Derfor skal huset være helt som De ønsker.